2777
2789
عنوان

اسکرین پیام نامزدم به نظرتون ادامه بدم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 65 پست

من تو وضعیتی مثل تو ام 

اختلاف سنیمونم همینقدره 

رابطمون خیلییی کمتر شده خیلی یعنی انقدر قهرا طول کشید و یسری اتفاقا افتاد که دیگه مثل قبل ذوقشو ندارم 

امروزم که یه اتفاقی افتاد عوض اینکه بیاد حرف بزنه مشکلو حل کنه فقط گفت باشه منم هیچی نگفتم 

ببین صبر کن اون پیام بده و زنگ بزنه ولی اگه دیدی داره طول میکشه خودت یه پیامی بده بنظرم ولی دیگه اینجوری نباشه که هر شب تو پیام بدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تو وضعیتی مثل تو ام اختلاف سنیمونم همینقدره رابطمون خیلییی کمتر شده خیلی یعنی انقدر قهرا طول کشید ...

من خیلی براش توضیح دادم ، هیچی بلد نبود یادش دادم ولی نمیخاد انجام بده خواهر 

خواهرم بهش میگم ، میگه سر کار بودم خسته بودم ، مغزم نمی‌کشه بعد ک میگم من میرم گریه می‌کنه ، قول مید ...

خب چرا کش میدی حرفاتو بزن و یه مدت محو شو براش

ببین اگه برای کسی مهم باشی مخصوصا حال بدت و ناراحتیت ازش، تو بگو کل کارای دنیا هم سرش ریخته باشن وقت برای تو داره

خودتو با این حرفا گول نزن

من تو وضعیتی مثل تو ام اختلاف سنیمونم همینقدره رابطمون خیلییی کمتر شده خیلی یعنی انقدر قهرا طول کشید ...

و اینکه نزار قهرتون بیشتر از دو سه شب طول بکشه سعی کن مشکلی هست همون شب حلش کنی 

خب چرا کش میدی حرفاتو بزن و یه مدت محو شو براشببین اگه برای کسی مهم باشی مخصوصا حال بدت و ناراحتیت ا ...

همین کار و میکنم ، میاد میگه تو نیستی انگار یتیمم و برگرد جبران میکنم و من کسی جز تو ندارم 

بعد دو روز دوباره همون طوری میشه ، ببخشید ولی این آدم رسماً نفهم هست 

آخه رفتار خاصی هم نداره ، مثل این رفتار می‌کنه ک انگار نه انگار دعوایی بوده

میخواد کش پیدانکنه 

همینکه حرف میزنه خوبه دیگه 

ماهم قهرمی کنیم حرف می زنیم اما سرسنگینیم مثل همیشه نیستیم

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

اره میدونم چی میگیولی مردا خیلی خنگن تا یچیزی و مستقیم نگی نمیفهمن

آخه قربونت من مستقیم میگم بهش ولی ول می‌کنه می‌ره 

میگم من به خاطر این ناراحت شدم میگه ببخشید ، ناراحت نباش 

ولی توقع داره وقتی خودش ناراحته من نیم ساعت قربون صدقه برم

میخواد کش پیدانکنه همینکه حرف میزنه خوبه دیگه ماهم قهرمی کنیم حرف می زنیم اما سرسنگینیم مثل همیشه نی ...

بعد ک تموم شد دعواهای ما ول می‌کنه می‌ره ، دیگه اصلا برای دلجویی نمیاد ، براش مهم نیست 

همین کار و میکنم ، میاد میگه تو نیستی انگار یتیمم و برگرد جبران میکنم و من کسی جز تو ندارم بعد دو رو ...

عزیزم این یه نوع اختلاله و با هیچ بی توجهی درست نمیشه ، این مشکل باید از ریشه حل بشه فقط اینو بدون خیلی وقتا خودمونم از این حال خودمون نفرت داریم

2810