2777
2789
عنوان

من یه مشکل بزرگ دارم خیلییییییییییییییی بزرگ 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 42 پست
من اهل معاشرت اتفاقا هستم ولی این سواستفاده هست مکان مفتی نیست ک ما کلی پول اجاره میدیم بعد من آدم ر ...

چیبگم موفق باشی تواین دوره زمونه به هرکس خوبی کنی میشه وظیفت

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تروخدا نه گفتن رو یاد بگیرید😭😭😭رفیق آدمو نابود میکنه جیگرم داره میسوزه هرچی بدبختی میکشیم از این ...

چشم گلم میفهمم چی میگی من اخه دلم نمیاد میگم ناراحت میشن یه بار بهشون بر میخوره ولی اونا اصلا ملاحظه نمیکنن

دانشجوی حقوق👩🏻‍🎓⚖ جنگجوی غمگین💔

بگو حقیقتش بابام بخاطر امنیتم دوربین مخفی تو اساسای خونه تعبیه کرده و گفته مراقبتم کسی نرو بیاد از اونورم خانوادم تعصبین نمیتونم شرمنده کلا بیخیال شید اومولای اویزون

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
دیگ واقعا باید بعد ۲۰ سال اینو تو خودم ایجاد کنم همیشه ملاحظه میکنم میگم عیبه

ن اصلا عیب نیست چون دیدم بی زبونی و عذاب وجدان میگیری 

بهت اینطوری میگن 

قشنگ بگو نمیشه مامان و بابام بهم سر میزنن متوجه میشن ناراحت میشن اجازه ندارم مسخره کردن بزن به بیخیالی 

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

فقط روی حرفت بمون و بگو نه خجالتم نداره واقعا اگه بیان دیگه تمومه چترن تا اخرش

دقیقا من من ۴ ۵ روز فشرده دانشگاه هستم شب جنازه میام خونه ۲ ۳ روز میمونه استراحت کنم به درسا برسم  خونه هم در طول هفته کثیفه 

دانشجوی حقوق👩🏻‍🎓⚖ جنگجوی غمگین💔
چشم گلم میفهمم چی میگی من اخه دلم نمیاد میگم ناراحت میشن یه بار بهشون بر میخوره ولی اونا اصلا ملاحظه ...

به جهنم بزار ناراحت بشن روح و روانت مهمه یا ناراحت شدن اونا؟؟؟😭منم همچین غلطی رو کردم الانم دودش داره تو چشمم میره . حیف نمیتونم توضیح بدم 😭💔ولی تروخدا هرکسی که این پیام رو میخونه برام دعا کنه دلم واقعا شکسته💔

2810