2777
2789

واقعا داره میره رو مخم حالم بده اصلا دیونه شدم به معنای واقعی 😭😭 آقا من نمی تونم خوابگاه بمونم خانوادم شهر دانشگاه برام خونه اجاره کردن خب؟ که من راحت باشم اونجا از نظر روحی و جسمی خیلیییی آسیب می دیدم الان ۱ ساله ک خونه اجاره کردیم  دوستای دانشگام مخصوصا این چند هفته رو مخم هستن به شدت‌.... که اره ما رو دعوت کن بیار خونت 

بچه ها اینا هدفشون اینه اینجا رو پاتوق کنن هر هفته بیان و من واقعا نمی تونم تحمل کنممم چون از لحن شون مشخصه من پارسال یه بار دعوت کردم ولی ترسیدم دیگه 

منو اذیت میکنن هی میگن تیکه میندازن گردن نگیری تو😐

الان مشکل من دعوت نیست میکنم ولی اینا هدفشون اینه کم کم جا پا رو اینجا باز کنن مشکل شون ماهی یا دو ماه یک بار نیست   از بین حرف هاشون فهمیدم اره وسط کلاس بیایم خونه تو.....  غذا مون رو بیاریم خونه تو بخوریم و ........... اصلا خیلی حالم بده

دانشجوی حقوق👩🏻‍🎓⚖ جنگجوی غمگین💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین من جات بودم اصلا دعوت نمیکردم

هم اینکه روشون بار میشه 

هم اینکه شهر غریب تنهایی اعتماد سخته خدایی

بگو نمیدونم مهمون داریم خوب نیست 

مستاجرم صابخونه گفته حق نداری مهمون بیاری زیاد

از این چیزا

I'm so depressed I act like it's my birthday, everyday 

چراگفتی خونه دارم چرا همه چیو براهمه تعریف میکنین سرتونو بندازین برینو بیاین الخصوص شماکه زیاداهل معاشرت نیستسن 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

ببین من جات بودم اصلا دعوت نمیکردمهم اینکه روشون بار میشه هم اینکه شهر غریب تنهایی اعتماد سخته خدایی ...

اره قبلا بهشون گفتم صاحب خونه خوشش نمیاد در حالی ک بنده خدا کاری نداره ولی اینا پرو تر از این حرفا هستن 

چراگفتی خونه دارم چرا همه چیو براهمه تعریف میکنین سرتونو بندازین برینو بیاین الخصوص شماکه زیاداهل مع ...

من اهل معاشرت اتفاقا هستم ولی این سواستفاده هست مکان مفتی نیست ک ما کلی پول اجاره میدیم بعد من آدم راحتی نیستم کسی بیاد خونه باید همه جا تمیز باشه خوراکی تعارف کنم  بعد ما با هم تو یه خوابگاه بودیم اتاق هامون نزدیک هم بود خب اونا در هر صورت که می فهمیدین من رفتم 

اره قبلا بهشون گفتم صاحب خونه خوشش نمیاد در حالی ک بنده خدا کاری نداره ولی اینا پرو تر از این حرفا ه ...

عجب آدمایی بخدا 

هی سعی کن راجع به اینکه صابخونه اذیت میکنه بهشون بگی

در لفافه جواب نداد مستقیم

دیگه بازم جواب نداد رک باش بگو زیاد دوست ندارم

بهتر از اینه خودت آسیب ببینی

I'm so depressed I act like it's my birthday, everyday 

تروخدا نه گفتن رو یاد بگیرید😭😭😭رفیق آدمو نابود میکنه 

جیگرم داره میسوزه هرچی بدبختی میکشیم از این رفیقای عوضیه 

بخدا داستان زندگیم و درباره رفیق اگر فیلمشو بسازن هیچکس دیگه به چشماشم اعتماد نمیکنه 

الان جلوشونو نگیری بعدا نابود میشی تروخدا اشتباه و اعتماد نکنید 🫠💔

حتی ۱ ثانیه هم نزار بیان خونت

عجب آدمایی بخدا هی سعی کن راجع به اینکه صابخونه اذیت میکنه بهشون بگیدر لفافه جواب نداد مستقیمدیگه با ...

اره عزیزم دیگه واقعا اگر دیدم خیلی اذیت میکنن مجبورم رک بگم‌ بهشون 

2810