2777
2789
عزیزم ایشالا زودی تجربه ش میکنیدکتر بمن گفته بود این ماه باردار نشدی ماه بعد دیگه آی یو آی قلبم درد ...

وای چ جالب گلم......خدا رو چ دیدی شاید سهم منم کنارگذاشته.ینی میشه منم روزی بیام تاپیک بی بی چک بزنم.خواهش میکنم دعام کن عزیزم....شما دعات زودمیگیره 🥹🥹😭😭😭😭عزیزم الهی ک ب سلامتی نی نی های نازتو بدنیا بیاری بدون هیچ مشکلی😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چهارپر دیگه موعودمه اقدامم و ۱۳روز پیش آمپول آزاد سازی زدم امروز ترشح های کشدار غلیظ داشتم الآنم ...

ببین منم قبل بارداری ترشح رو داشتم،انشاالله که بارداری.ولی بیبی چک نزن بذار چندروز از موعدت بگذره

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا! من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری؛ من چون تویی دارم و تو چون خود نداری  
فداشتم واقعا سخته و پراسترس و شیرینمن تو خوابم نمیدیدم دوقلو دار بشمکارمند بودم تا دوماه رفتم سرکار ...

من خودم قل دارم و مامان سر ما اذیت شد 😁 

برای سلامتی خودت و بچه هاتم که شده حتما دوباره مرخصی بگیر ، ان شاءالله بارداری بی خطری رو سپری کنی

پس نگران نباشمخیییییلی نگرانم بچه ها کم وزن و ضعیف نشن بخاطر فقر غذایی من

نه راحت باش فقط مكملاي ك دكتر ميده رو حتما بخور مخصوصا قرص آهنو

امروز که در دست توام مرحمتی کن ......فردا که شوم خاک چه سود اشک ندامت
عزیزدلم ....مگه چند وقته اقدام کردی و نشدی؟تجربه اش هم شیرینه هم سخته خدایی ، به ویار و درد هاش ک می ...

برای منم دعاکن لطفا،خدا بچه اتوبرات حفظ کنه

چن روزه بچه ام سقط شد،سنم بالاس خیلی نگرانم

منم 13هفته ام چند روز پیش آن تی رفتم گفت احتمالا دختره ولی خب آزمایش غربالگری یخورده خوب نبود بهم اس ...

خودتو نگران نکن عزیزم منم بعد از غربالگری با این که جوابش خوب بود دکتر گفت سلفری بده چون آی وی اف بودی.توی آزمایشگاهم یه نفر گفتش چون سنش بالای ۳۵ هست دکتر گفته سلفری بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا! من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری؛ من چون تویی دارم و تو چون خود نداری  
من ۲۹ میگم زوده

من مامانم دیوونم کرده از بس بچه بچه می‌کنه تازه من هنوز یکسال از ازدواجم نگذشته تا میرم خونشون یا زنگ میزنم حرف بچه رو پیش می‌کشه بیچارم کرده با گیر دادناش البته من و همسرم هردوتامون خیلی بچه دوست داریم و دوست داریم بچه دار بشیم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
خانوما من خیلی به لک بینی میفتمدکترم همه ش بهم میگه نگران نباش چیزی نیستولی من شدیدا این اتفاق رو اع ...

من بله اوایلش.اونموقع روزی دوتا آمپول پروژسترون میزدم دکتر شیافم اضافه کرد و چندروز فقط دراز کشیدم خداروشکر رفع شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها من یه استرسی دارم برا بچم، جدیدا بیماری هیدروسفالی خیلی زیاد شده، تا هفته های اخر بارداری هم معلوم نمیشه..ک دیگ نمیشه سقط کرد.. بنظرتون چی باعث میشه بچه هیدروسفالی بشه؟؟😞

2810