2777
2789
عزیزم مبارکه 😍 دوقلویی واقعا سخته خدا کمکت کنه ، بعد ۱۶ هفته حالت بهتر میشه نگران نباش من ۲۴ هفته ...

فداشتم 

واقعا سخته و پراسترس و شیرین

من تو خوابم نمیدیدم دوقلو دار بشم

کارمند بودم تا دوماه رفتم سرکار بعدش یماه مرخصی گرفتم آخر آبان مرخصیم تموم دوباره یماه تمدید کردم

میترسم برم 

میگن دوقلویی ریسکش بالاست احتمالا کوتاه شدن سرویکس هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بالا تر گفتم عزیزم من تو اقدامم چهارپر دیگه موعود پریودم و ۱۳روز آمپول آزادسازی زدم الان امروز ترشح ...

نمیدونم واقعا 

من خودمم تو اقدامم و حالت پریودی دارم 

بدنا فرق میکنه باید صبر کنی تا موعودت

بپرس عزیزم

من چهارپر دیگه موعودمه اقدامم و ۱۳روز پیش آمپول آزاد سازی زدم امروز ترشح های کشدار غلیظ داشتم الآنم کمی درد پریودی بنظرتون دارم پریود میشم؟یا علاعم بازداری؟

واقعا؟ مرسی عزیزمدمیترون یا متکلوپرامید چطور؟ ضرر داره؟ برا حالت تهوع همه میگن بخور اینارو ولی میترس ...

راستش من حالت تهوع نداشتم ك بخورم ولي سفكسيمو من سر بارداريم ك كرونا بدي گرفتم ميخوردم با چن تا قرص و شربت ديگه ولي تاثيري نداره خيالت راحت

امروز که در دست توام مرحمتی کن ......فردا که شوم خاک چه سود اشک ندامت
لطفا برامنم دعا کنین تروخدا حامله شم😭😭😭شبوروز دارم رویابافی میکنم حامله شدن چجوریه...اصلا چ حسی د ...

عزیزم ایشالا زودی تجربه ش میکنی

دکتر بمن گفته بود این ماه باردار نشدی ماه بعد دیگه آی یو آی قلبم درد میکرد خدا کمک کرد لطف کرد و بهم داد

به شمام میده ایشالا زودی

نه خدا رو شكر وزنش سه كيلو ده گرم بود من هميشه فكر ميكردم يك كيلو اينا بشه چون مطلقا چيزي نميخوردم

پس نگران نباشم

خیییییلی نگرانم بچه ها کم وزن و ضعیف نشن بخاطر فقر غذایی من

2810