2777
2789
دکترم بمن امپول نداد گفت فقط استراحت کن و شیاف روزی یکی

آمپول رو به خاطر آی وی اف میزدم عزیزم لکه بینی که شروع شد دکتر شیافم داد

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا! من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری؛ من چون تویی دارم و تو چون خود نداری  
خودتو نگران نکن عزیزم منم بعد از غربالگری با این که جوابش خوب بود دکتر گفت سلفری بده چون آی وی اف بو ...

دقیقا دکتر منم گفتم سلفری بده به خاطر سنت ولی خب وقتی سونو آن تی خیلی خوب بود دیگه سلفری ندادم فقط آزمایش معمولی دادم 

فکر میکنم این دکترا با آزمایشگاه‌ها قرارداد می‌بندن جیب مردم و خالی کنند با این آزمایشها 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا دکتر منم گفتم سلفری بده به خاطر سنت ولی خب وقتی سونو آن تی خیلی خوب بود دیگه سلفری ندادم فقط آ ...

چه عرض کنم.آره میشه همون آزمایش رو با چندتا فاکتور اضافه مجدد داد دقتشم بالاست 

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا! من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری؛ من چون تویی دارم و تو چون خود نداری  
تروخدا دعام کن افسرده شدم دیگ خستم..اسمم فاطمس خواهش میکنم دعام کن 😭😭😭😭😭😭😭😭😭میدونی من چنددد ...

عزیزم چراانقدر استرس داری؟ میدونستی همین استرس ات کار را خراب میکنه؟

من سر هردو بچم چهارپنج ماه طول می‌کشید ک باردار شم، درواقع تا یکسال طبیعیه اگه بعد یکسال نشی باید بری پیش دکتر تا بررسی کنه....

آنقدر زود ناامید نشو،باور کن همه با یکبار دوبار باردار نمیشن

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیتونه ساعت کاری شو کمتر کنه برای مدتی که در حال اقدامین ؟

ن والا اصلا امکان نداره.توبیمارستان کاریمکنه،چون میخاد رسمیش کنن توفشاره🥲مثلا امشب خونه نیس فردا میاد دوباره ظهر بره شببیاد خونه...جون نمیمونه واسش...تا بخادم کاری کنه بعضی وقتا ببخشیدا چیزش واینمیسه چی میگن بهش ...نع..و..ظ؟اصلا موندم چیکارکنیم

عزیزم چراانقدر استرس داری؟ میدونستی همین استرس ات کار را خراب میکنه؟من سر هردو بچم چهارپنج ماه طول م ...

گلم میترسم..شوهرم سیگاریه اما ورزش اینا میکنه تحرکش بالاس....میترسم اسپرماش ضعیف باشه بخاطر سیگار...من بارها دکتر رفتم مشکلی نداشتم نه تنبلی نه چیزی......فقط پری هام نامنظمه ک دکتر ازهررررلحاظ بررسی کرد..ژنم اونجوریه از بچگی دیر دیر میشدم...ولی خب استرس اونقد میکشم ک نگو.روحیم داغوووونه....سنمون میره بالا...من متولد۷۹ شوهرمم ۶۹

2810