2777
2789

چطوری سر کلاس جزوه مینویسین؟ عقب نمیمونین؟

ما ترممون دیر شروع شده و قراره تو دوماه ۱ترم جمع بشه

و کلی فشرده درس میدن چطوری بخونیم که بتونیم قبول شیم

ما سر کلاس ویس هم میگیریم ولی برای تبدیل کردنش به جزوه تایم کافی و حوصله نداریم 

توروخدا بگید چیکار کنم چون خیلی قضیه مهمیه برام

اگه کسی چیزی میدونه دریغ نکنه و بگه

ممنونم از همتون 🌺🌺

پانسمان روح🌱 

پارسال تو همین وضع بودم

فرجه قبل شروع امتحانا بشینی بخونی کافیه حداقل واسه من اینجوری بود

اگه معدل بالا میخوای از الان بشین بخون

حتما واسه ترم بعد گروه جزوه نویسی بزنید و هردفعه دونفر جزوه بردارن بنویسن که آخر ترم جزوه داشته باشین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من روانشناسی بالینی هستم من با دوستام تقسیم میکنیم جزوه درسا روهر کسی جزوه دو تا درسو مینویسه با هم ...

میشه باهاتون حرف بزنم کلی سوال راجب رشتتون دارم

#دبیر.آینده🤗#امضام.خونده.شه حال بحران زده ام،معجزه میخواهد و بس..🥺 اون پایین درمورد خودم گفتم:)    کاربری راحیل0هسدم به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیمفقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیمزندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو

بفرمایید

من کارشناسی علوم ورزشی میخونم

میتونم برای ارشد روانشناسی بالینی وزارت بهداشت رو شرکت کنم؟

و اینکه تفاوت بهداشت و وزرات علوم در چیه؟

مثلا منی ک کارشناسی غیرمرتبط دارم میتونم بعد از دکترا کلینیک بزنم؟یا حق تاسیس تعلق نمیگیره؟

و اینک ب نظرتون از کی شروع کنم ک دانشگاه تاپ مثل بهشتی و خوارزمی بیارم؟

مهر سال دیگ اخرین ترمم هست

ممنون از جوابتون

#دبیر.آینده🤗#امضام.خونده.شه حال بحران زده ام،معجزه میخواهد و بس..🥺 اون پایین درمورد خودم گفتم:)    کاربری راحیل0هسدم به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیمفقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیمزندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو

من کارشناسی علوم ورزشی میخونممیتونم برای ارشد روانشناسی بالینی وزارت بهداشت رو شرکت کنم؟و اینکه تفاو ...

اولین نکته هدفت رو واقع بینانه انتخاب کن،

بالینی قبول شدن کلا سخت هست بعد شما تازه دانشگاه های خیلی رده بالا و وزارت بهداشت مد نظرتونه علی رغم اینکه رشته تون هم غیر مرتبط هست!

مطمئن باش با یه سال درس خوندن این جا ها رو قبول نمیشی بیشتر هم وقت بذاری واسه کنکور اشتباهه چرا؟ 

چون درسایی که تو رشته روانشناسی تدریس میشه در دانشگاه با علم روز روانشناسی کیلومتر ها تفاوت داره و شما ۹۰ در صد اطلاعات تون رو از دوره های خارج از دانشگاه یاد میگیرین.

عملا فرقی نداره بهشتی درس بخونین یا دانشگاه مثلا لاهیجان!

در مورد دکتری بله با مدرک ارشد و دکتری میتونین نظام بگیرین و کلینیک بزنین ولی بازم برمیگردیم به واقع بینانه انتخاب کردن!

کنکور دکتری روانشناسی مثل کنکور دکتری رشته های دیگه نیست خیلیی رقابت شدیده شما شانس زیادی ندارین واسه اینکه سریع دکتری هم قبول بشین.

اگه واقعا علاقه مند به رشته روانشناسی هستین از مقطع کارشناسی شروع کنین به تحصیل انتخاب بهتری هست

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
اولین نکته هدفت رو واقع بینانه انتخاب کن،بالینی قبول شدن کلا سخت هست بعد شما تازه دانشگاه های خیلی ر ...

درسته 

ب نظرتون از الان 

شروع کنم ب خوندن

کارگاه های کوچیکی و حالا توی شهر برگزار میشه رو شرکت کنم چی؟

چون الان پیام نور بدون کنکور بالینی رو پذیرش میگیره ولی خب پرسیدم اعتبار نداره برای دکترا

حتی توی نی نی سایت هم گفتن

واقعیتش نمیتونم از کارشناسی برای روانشناسی شروع کنم

امیدم ب ارشد و دکترا بود

و اینکه منی ک کارشناسی غیرمرتبط هستم بازهم میتونم بهداشت رو شرکت کنم؟

درسته ب نظرتون از الان شروع کنم ب خوندنکارگاه های کوچیکی و حالا توی شهر برگزار میشه رو شرکت کنم چی؟چ ...

اشتباهه مسیری که داری میری!

بهداشت خیلی کم میگیره عزیزم در حد ۵۰ نفر تو کل کشور شما قطعا قبول نمیشی ...

کارشناسی و ارشد مجموعا میشه ۶ سال و قبولی ارشد خیلی راحت تره به نسبت دکتری

ارشد و دکتری مجموعا میشه ۷ سال و قبولی دکتری خیلی سخته

یا کلا قید روانشناسی رو بزن یا از کارشناسی شروع کن

اشتباهه مسیری که داری میری!بهداشت خیلی کم میگیره عزیزم در حد ۵۰ نفر تو کل کشور شما قطعا قبول نمیشی . ...

مرسی عزیزم از جوابتونن

🥺💜

بین بالینی و روانشناسی ورزشی موندم ورزشی زیرمجموعه کارشناسیم حساب میشه قبولیش راحت تره ولی

ب بالینی بیشتر علاقه دارم

مرسی عزیزم از جوابتونن🥺💜بین بالینی و روانشناسی ورزشی موندم ورزشی زیرمجموعه کارشناسیم حساب میشه قبو ...

عزیزدلم شاید فکر کنی دلسردت کردم ولی حیفه مسیری رو بری که بعدا پشیمون بشی🥲

اگه علاقه داری به روانشناسی حیفه برو از کارشناسی بعدا پشیمون میشی پای علاقت نموندی🤕

عزیزدلم شاید فکر کنی دلسردت کردم ولی حیفه مسیری رو بری که بعدا پشیمون بشی🥲اگه علاقه داری به روانشنا ...

میدونید اینقدر ادم بی علاقه رفتن سمت روانشناسی و خب فعال نبودن و کار غیرمرتبط مشغول شدن

ک خانوادم اصلا اجازه نمیدن

خیلی سخته یه سری تعصبات مانع پیشرفت بشن

من گفتم ارشد بخونم ک کسی مانعم نشه

میدونید اینقدر ادم بی علاقه رفتن سمت روانشناسی و خب فعال نبودن و کار غیرمرتبط مشغول شدنک خانوادم اصل ...

یه چیزی بگم بهت

منم توی شرایط خودت بودم دقیقا رشتم چیز دیگه ای بود

خانوادمم شدیدا مخالف بودن برم روانشناسی

ولی یه جایی دیدم حیفه از علاقم بگذرم بابت دیگران 

رفتم روانشناسی 

وقتی خانوادم دیدن نمراتم چه قدر خوبه توی کارشناسی

سال اول ارشد بالینی دانشگاه خوب قبول شدم

الآن دیگه مطمئنن مسیری که انتخاب کردم درسته

یه چیزی بگم بهتمنم توی شرایط خودت بودم دقیقا رشتم چیز دیگه ای بودخانوادمم شدیدا مخالف بودن برم روانش ...

ای جانم عزیزم

😍موفق باشی عزیزممم

خیلی خوبه ک توی مسیر موردعلاقت قرار گرفتی

امیدوارم پله های موفقیتتو یکی یکی بری بالا 

2810