2777
2789
عنوان

با راننده اسنپ سر هزارتومن دعوام شد😐

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا خوندی چی نوشتم!!! از من زیادتر میخواست بگیره منم پولمو از جوب نیووردم

خب اونم از جوب نیاورده پولشو حالا اون سر هزارتومان شما سر چهار تومان. همین هزار تومان هزارتومانها برای زحمت و اصطحلاک ماشین خیلی میشه

عزیزم چرا انلاین پرداخت نکردی😐 شما نمیخواین بیشتر بدین اوشون هم نمیخواد کمتر بگیره مقصر شما بودید

دقیقا، راننده که از اول بیشتر نخواسته ، همون پولش می خواسته

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
دقیقا، راننده که از اول بیشتر نخواسته ، همون پولش می خواسته

دقیقا استارتر شما باید همون لحظه به راننده میگفتید خرد ندارم اگر مشکلی دارید لغو کنید نه این ببخشید ببخشید کولی بازی

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                    

منم ی باراسنپ گرفتم سریک دقیقه توقف تابیام پایین میگفت ۵تومن اضاف تربزن هرچی گفتم ی چی جواب داد دیگ گفتم باش بابا من باپنج تومن ک گدانمیشم ولی امیدوارم ک توپولدارشی 

یه‌شبایی تو زندگی آدمیزاد هست که بعد از ساعت‌ها فکر و خیال و به خودش میاد و می‌بینه روحش از اعماق وجود داره گریه می‌کنه ولی از چشماش هیچ اشکی نمیاد . !
خب اونم از جوب نیاورده پولشو حالا اون سر هزارتومان شما سر چهار تومان. همین هزار تومان هزارتومانها بر ...

خب پول تولیدمیکرد اون وسط از خودش؟

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

منم شوهرم مسافر کش بود هر روز با سردردهای میگرنی میومد خونه بابا راننده ها فقط کرایشون میخوان اون هزار تومن هزار تومن جم میشه اندازه یه باک بنزین روزانه میشه فقط حقشون بدید شوهر که رفت سر یک کار سنگینتر ولی روانش ارومتره هر چند جسمش خسته تر

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
2810