2777
2789

بخدا همش هزارتومن بود😐😐کرایه ۴۶ بود خیلی گرونتر از همیشه هم شده بود بعد من فکر کردم ۴۵ تومنه به راننده هم ۴۵ دادم راننده گفت ۴۶ تومنه هزارش کمه دیدم گشنه هزارتومنه گفتم پنج تومنی خورد داری؟ گفت نه گفتم منم فقط پنجی دارم گفت خوردش کن بده 😐

گفتم پنجی میدم بقیشو بزن به حسابم😐گفت نه بده بقیش پول یه دقیقه توقفی که زدم میشه😐پنجی رو بهش دادم. قبل اینکه سوار اسنپ شم چون شوهرم اسنپ گرفته بود اسنپ زنگ زده بود به شوهرم،شوهرم برنداشته بود.نزدیک مقصد شوهرم زنگ زد به اسنپی بعد راننده به من غر میزد میگفت دوساعت زنگ زدم بهش الان که به مقصد رسیدم زنگ زده😐منم موقعی که رسیدم به مقصد فحشش دادم درو محکم کوبیدم پیاده شدم .

من هزار برام مهم نیست راننده که منو واسه یه هزاری اذیت کرد بدم اومد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلومه شوهرت راننده اسنپه ها

من همیشه پول خرد دنبالم می برم نداشته باشم هم اینترنتی پولش پرداخت می کنم بازم نشه اضافه تر بهش می دم گرچه بیشتر اوقات علی رغم تعارف من راننده بقیه پول بهم برگردونده

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟

عزیزم چرا انلاین پرداخت نکردی😐 شما نمیخواین بیشتر بدین اوشون هم نمیخواد کمتر بگیره مقصر شما بودید 

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                    

2810