دوستان جریان از این قراره که یکی از دوستام هر روز زنگ میزنه بهم و وقتی هم زنگ میزنه هیچ حرف خاصی نداره ولی همش زنگ میزنه به خونه گوشی بخدا بیست بار میزنه بهش چند بار غیر مستقیم گفتم به خونمون زنگ نزن چون صدای زنگ تلفن خیلی بلنده و اونم پشت سر هم سه چهار بار میزنه منم بهش غیر مستقیم گفتم زنگ نزنه خونه ولی چند بار پشت سر هم میزنه و به گوشیمم هزار بار میزنه و وقتی جوابش رو میدم هیچ حرف خاصی نداره به نظرتون چی کنم بخدا خسته شدم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خب جواب نمیدم بعد دوباره هزار بار میزنه و وقتی گوشیمو جواب نمیدم چن بار میزنه خونه و صدای زنگ خونه هم خیلی بالاس همه کلافه میشن بهش هزار بار غیر مستقیم گفتم خونه نزن گوش نمیده نمیدونم بهش چی بگم
وای یکی از دوستای منم همین بود منم که از تماس تلفنی متنفر😂جوابشو نده هر دفعه ی بهونه بیار بعد ی مدت ...
بخدا هزار دلیل و بهونه آوردم ولی از رو نمیره باز زنگ میزنه دیگه به درجه ی عصبانیت رسیدم آخه حرف خاصی هم نداره درون گرا هم هست هیچی نمیگه فقط منو وادار به حرف زدن میکنه
حداقل هفته ای دو بار زنگ بزنه نه دیگه هر روز اونم روزی سی باررر