2777
2789
بگو گلم❤

اول که خیلی خوشحالم با یه هموطن مسیحی صحبت میکنم 

اولین تجربه من با برخورد با مسیحی ها توی اصفهان بود و چقدر لذت بردم از این همه متانت و نجابتشون 

دوم اینکه من فکر میکنم امضای شما یکم سو گیری داره اینطوری که من متوجه شدم 

لطفا اگه اشتباه میکنم بهم بگید 

اینکه ما مسلمون ها خیلی وقت ها خودمون رو بنده خدا خطاب میکنیم مقصود بندگی به معنای بردگی نیست 

بندگی به معنای شیفته شدن و حل شدن در عشق معشوقه 

یعنی سر سپردگی به خدا اونم بی چون و چرا 

و در اخر هم از استارتر معذرت خواهی میکنم که پستی که میذارم نامربوطه به موضوع تاپیکش❤

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اول که خیلی خوشحالم با یه هموطن مسیحی صحبت میکنم اولین تجربه من با برخورد با مسیحی ها توی اصفهان بود ...

عزیز دلم لطف داری من همیشه عاشق مسلمونا بودم❤ خیلی انسان های خوبی هستید. البته بگم من مسیحی یه و دی آتئیست مسلمان سرخ پوست سیاه پوست سفید پوست چاق لاغر همه برام عزیزن❤❤❤❤ راستش امضام سو گیری اونطوری نداشت ولی یکم مخالفتم با بحث بندگی خدا بود که خدا رو از دید ارباب و رعیت نمیبینم و فرزند و پدر هست❤ پاکش میکنم خدای نکرده به کسی بی احترامی نشه

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                    

ممنونم از بزگواری شما ❤️❤️بله حتما

عزیز دلید موفق باشی❤ اسمتو بالترین جایگاه های علمی ببینم

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                    

عزیزم بهتر میبود رشتتونو مینوشتین همکاران خودتون کمکتون میکردن واقعا از رشته شما چیز بخصوصی نمیدونم ...

ممنونم از محبت شما 

اره باید خیلی بدوام 😅تا بهترین بشم ،البته نه توو درس بهترین انسان و اون متانت و فروتنی که شاعرا میگن من حظ میبرم از گفته هاشون آمین

عزیز دلم لطف داری من همیشه عاشق مسلمونا بودم❤ خیلی انسان های خوبی هستید. البته بگم من مسیحی یه و دی ...

عزیزید شما 💖

بله موافقم باهاتون 

البته فکر میکنم نمیتونید امضا رو تغییر بدید

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
عزیزید شما 💖بله موافقم باهاتون البته فکر میکنم نمیتونید امضا رو تغییر بدید

شد گلم😍

2810