2777
2789
درسته منظورم همینه حالا میشه سوال بالامو جواب بدین ممنون میشمجانم❤️

مطالعه ببر بالا مقاله  بخ‌ن چن ترم که رفتی جلو مقاله بنویس تا رزومه ات قوی شه 

کوبرام رفیق صوغرا💜                                پدرم محتاج صلواته لطفا براش بفرستین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سواد وتحصیلات شعور و انسانیت و...نمیاره

اینا لازمه زندگین  

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد

دنبال چه مدرکی میگردی عزیزم؟

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

زبان وادبیات فارسب

به به چه رشته ای😍 خب میتونی اگر جنم داشته باشی سطح علمیتو ببری بالا و استاد دانشگاه بشی . میتونی مهاجرت کنی امریکا دانشگاه هایی هستن زبان فارسی درس میدن و حقوق زیاد. اما اگر از لحاظ علمی ارتقا ندی رزومه خوب درست نکنی جنم نداشته باشی میشی بیکار و خونه دار. حداقل حداقل معلم فارسی بهترین مدارس سمپاد و اینا میتونی بشی یا دبیر کنکور

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                    

من نگفتم هیچوقت شاید دل کسی بشکنه تحصیلاتمو بالاست خداروشکر از لحاظ مالی هم خیلی اوکیم و جزو ۴ درصد ...

میتونم درمورد امضاتون یه چیزی بگم؟

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
میتونم درمورد امضاتون یه چیزی بگم؟

بگو گلم❤

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                    

اره 

کی فکرشو میکرد،من یه روزی..عاشق کسی بشم که حتی لمسشم نکردم و دستاشو نگرفتم!!!کی فکرشو میکرد؟که من عاشق کسی بشم که...با کیلومتر ها فاصله تونستم قلبشو از دور ببوسم و روحشو بغل کنم .!!!خودت فکرشو میکردی یه روز دنیای یه آدم دور و غریبه بشی.قلب من؟❤🫂

2810