2777
2789

من متوجه شدم وااااااقعاااا همه ی ادما یه ذره حسادت توی وجودشون هستتتتت و همون یه ذره چنان انرژی منفی ای داره که میتونه زندگیتون رو‌ نابود کنه

من همیشه هرکاری رو دست زدم و شروع کردم تا مامانم گذاشت کف دست فامیل کلیییی اتفاق بد بد میوفتاد یا کلا بیخیال میشدن از اون کار

ولی این سری سر قضیه مهاجرتم به مامانم گفتم تا ویزام نیومده به هیچکس چیزی نگو

و به طرز عجیبییییی همه چیز داره خوب پیش میره و انرژیم واقعاااا روی صدههههه😭😂

نمیدونم چقد اعتقاد دارین ولی به نظرم همیشههههه خوشبختی و خوشحالیتون رو پنهون نگه دارین و زندگیتون کاملاااااا خصوصی باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صددرصد اعتقاد دارم خودمم دیگه چیزی به کسی نمیگم

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

اره واقعا

میخواستیم زمین بخریم خونه بسازیم با ذوق واسه مامانم و زنداداشم تعریف کردم اصلاااا ب کل کنسل شد

شوهرم خواست ماشین بخره برام دوباره رفتم گفتم دوباره کنسل شد

کاش لال بشم

از تمـــام آرزوهــــایم بـاغ بــــی بـــرگــ مـانــــده بـرایــــم

حق تا ابد

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

درسته موافقم

حالا شکا که قضیه مهاجرت و اینجا گفتی خودت کخ

از جنگ بر میگردی، خدا میداند که به جنگ رفته بودی. خاک روی پیراهنت را میتکاند و نشان لیاقتی به تو میدهد. نشان لیاقتش اما مدالی نیست که بر گردنت بیاویزی. نشان لیاقت خدا تنها چند خط ساده است. خط های ساده ای که بر پیشانی ات  اضافه میشود. و روزی میرسد که پیشانی ات پر از دستخط خدا می شود.آیینه ها می گویند آن کس زیباتر است که خطی بر چهره ندارد. آیینه ها اما دروغ می گویند. دستخط خدا بر هر صفحه ای که بنشیند، زیبایش می کند.جوانی بهایی است که در ازای دستخط خدا می دهیم.دستخط خدا اما بیش از اینها می ارزد، کیست که جوانی اش را به دستخط خدا نفروشد!خانم عرفان نظر آهاری

وای خیلی خیلی راست میگی... به مادرشوهرم گفتم مامانم خونه خریدن تهران دارن کابینت میکنن باورت میشه یه مبارکه نگفت حتی اخماشو کرد تو هم و باسنش کرد و رفت... بدبخت حسود 

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
درسته موافقمحالا شکا که قضیه مهاجرت و اینجا گفتی خودت کخ

حالا ما که نمیشناسیم 

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
اره واقعامیخواستیم زمین بخریم خونه بسازیم با ذوق واسه مامانم و زنداداشم تعریف کردم اصلاااا ب کل کنسل ...

من ۷ ساله خونه خریدم دادم مستاجر نزاشتم خواهرشوهر و برادرشوهرام بفهمن.. از بس حسودن 

2810