2777
2789
عنوان

خانوم های نمونه تشریف بیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 32 پست
من آش خیلی دوست دارم. ولی تنوع نداریم. از استامبولی پلو خسته شدم. میدونید بهترین غذا چیه؟؟

آش هم خوبه هوا هم سرده میچسبه

الان که دیگه کلی تنوع غذایی هست ، تو‌برنامه بله کلی کانل آشپزی هست . اینستا ، نمیدونم ایتا . و روبیکا .. از اونا میتونی با کمترین هزینه تنوع بدی به غذاهات🙃

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

😂😂واقعاااا چجوری پس بقیه چی؟؟؟🤭

مثلا سیب زمینی سرخ کرده خالی بهم بیشتر میچسبه با نون خیلییی سنگین میشم 

ته چین هم که اصلا نمیتونم بخورم برنج زیاد حالمو بد میکنه

همیشه هم بیشتر وقتا هوس میوه میکنم نمیدونم چرا درحدی که یروز میوه نخورم عطش میکنم 

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثلا سیب زمینی سرخ کرده خالی بهم بیشتر میچسبه با نون خیلییی سنگین میشم ته چین هم که اصلا نمیتونم بخو ...

فک کنم ورزشکاری و‌ خیلی به تناسب اندام اهمییت میدی

وای من با میوه مشکل دارم 😣

همسرم که میاد با زور میگه باید میوه بخوری .. 

میمونه تو یخچالم همیشه🙄

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

آش هم خوبه هوا هم سرده میچسبهالان که دیگه کلی تنوع غذایی هست ، تو‌برنامه بله کلی کانل آشپزی هست . ای ...

آره میدونم. 

ما غریبیم. کل دوازده ماه سال من دارم غذا می پزم. خسته شدم دیگه. 

دوستام میرن خونه مادرشون....

دخترم هم بد غذاست. 

هر روز نمیدونم چی بپزم... 

بچه دار هستم برنجی بیشتر.

نونی همبرگر و پیتزا و سوخاری فقط.

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
آره میدونم. ما غریبیم. کل دوازده ماه سال من دارم غذا می پزم. خسته شدم دیگه. دوستام میرن خونه مادرشون ...

عزیزم 

خسته نباشی واقعا😚

ولی خب میتونی بازم اگر حوصله داشته باشی مدل های مختلف درست کنی

سیب زمینی شکم‌ پر، لازانیا، بوراک مرغ و.......

خیلی چیزای دیگه

بچه دار هستم برنجی بیشتر.نونی همبرگر و پیتزا و سوخاری فقط.

من خودم‌ برنج نخورم سیر نمیشم‌🤭🙃😁

بچه دار هستم برنجی بیشتر.نونی همبرگر و پیتزا و سوخاری فقط.

همبرگر و پیتزا رو‌خودت درست میکنی؟

ما بیشتر برنجی .قیمه قورمه مرغ جدیدا از وقتی باردار شدم نمیتونم غذاهای سرخ کردنی و ماکارونی بخورم .تنوع خیلی کم .فقط خودم خوش غذام اهل خونه همه بدغذا

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
ما بیشتر برنجی .قیمه قورمه مرغ جدیدا از وقتی باردار شدم نمیتونم غذاهای سرخ کردنی و ماکارونی بخورم .ت ...

بسلامتی عزیزم😍

آخ آخ من عاشق برنجم 😋

آره می پزم.

نوش جونتون😚🌷

نوش جونت🙃💚😃😃وای چرا من امروز این همه فکر شیر برنج بودم

منم بار اولم بود بعده ۹سال متاهلی درست میکردم👋😀

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
2810