بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
يدونه صلوات براي سلامتي پدر و مادر و برادرودخترم بفرستيد،يدونه ديگم براي بهتر شدن اخلاق شوهرم برام ميفرستيد واقعا ممنونم خير ببينيد😢اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم
من خودم تصمیم دارم دخترم به دنیا اومد از همون دوسالگی بذارمش زبانکده خودمم از نوزادی باهاش انگلیسی صحبت کنم چون واقعا به نظرم بچه با زبان انگلیسی زبون باز کنه ذهنش فعال میشه چون بعد ناچاره زبان فارسی هم یاد بگیره
انگلیسی مجازی درس میدم تمام مقاطع حتی آموزشگاه ها در هر لول ساعتی 60 .پی وی ایتا و تلگرام Cvv_2222@
من دوست داشتم برم چون همسنام میرفتم وقتی ۷ سالم بود
مامانمم فرستادا ولی دید تایم کلاس با کارش جور در نمیاد گفت دیگه نرو🥲😂
از جنگ بر میگردی، خدا میداند که به جنگ رفته بودی. خاک روی پیراهنت را میتکاند و نشان لیاقتی به تو میدهد. نشان لیاقتش اما مدالی نیست که بر گردنت بیاویزی. نشان لیاقت خدا تنها چند خط ساده است. خط های ساده ای که بر پیشانی ات اضافه میشود. و روزی میرسد که پیشانی ات پر از دستخط خدا می شود.آیینه ها می گویند آن کس زیباتر است که خطی بر چهره ندارد. آیینه ها اما دروغ می گویند. دستخط خدا بر هر صفحه ای که بنشیند، زیبایش می کند.جوانی بهایی است که در ازای دستخط خدا می دهیم.دستخط خدا اما بیش از اینها می ارزد، کیست که جوانی اش را به دستخط خدا نفروشد!خانم عرفان نظر آهاری