2777
2789

ولی به نظر من هر چیزی به موقع و سر وقتش خوبه

من بچگی کلاس زبان نرفتم و هیچی بلد نبودم زبانم زیر صفر بود 

موقعی که نیازم شد هم انگیزه یادگیریش رو داشتم هم لذت بردم از مسیر یادگیریم توی ۶ ماهم فول فول شدم 

خیلی بهتر از این بود که توی بچگی با استرس و خستگی مدرسه و زور و اجبار خانواده و سالهای طولانی کلاس رفتن بود 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از ۲ سالگی اشتباست

چرا؟

دوست دارم بچم دوزبانه بار بیاد و به زبان بین المللی که جزو مهمترین زبوناس مسلط باشه

انگلیسی مجازی درس میدم تمام مقاطع حتی آموزشگاه ها در هر لول ساعتی 60 .پی وی ایتا و تلگرام Cvv_2222@

چرا؟دوست دارم بچم دوزبانه بار بیاد و به زبان بین المللی که جزو مهمترین زبوناس مسلط باشه

بچه ۲ ساله رو بفرست کلاس زبان تکامل زبانش دچار مشکل میشه

هردو زبانو خیلی دیرتر و به سختی یادمیگیره

سن مناسب حداقل ۵ سالگیه

ولی به نظر من هر چیزی به موقع و سر وقتش خوبهمن بچگی کلاس زبان نرفتم و هیچی بلد نبودم زبانم زیر صفر ب ...

به زور نیست

هردو خواهر منم همین شرایط براشون فراهم بود اما هیچ کدوم ادامه ندادن ول کردن از دبیرستان شروع کردن

ولی هیچ وقت به سطح و کاربردای من نرسیدن

بچه خودش علاقه داشته باشه ادامه نیده وکرنه غیرممکنه بشه یه بچه رو ۸ ۹ سال به زور بفرستی کلاس

چرا عزیزم؟ من خودم تصمیم دارم دخترم به دنیا اومد از همون دوسالگی بذارمش زبانکده خودمم از نوزادی باها ...

منم دخترمو ۳ سالگی فرستادم 

الان داره برای آیلتس می خونه

گرمی دستات، سرخی لبهات، تپش قلبت، نرمی صدات........ همش مال فشار خون بالاست، مریض بعدی....!! ️