2777
2789
عنوان

شما اگه ی پس انداز تقریبأ زیاد داشته باشین واسه شوهرتون رو میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1558 بازدید | 107 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما ماشین نداریم خودم پول ماشین دارم ولی رو نمیکنم با اینکه خیلی بدون ماشین اذیت میشم ولی فهمیدم قدرن ...

افرین ب شعورت 

خواستی هم رو کنی اینجوری کن

هماهنگ کن پولو بابات بده

الکی بگو وام برام جورشده

ماهانه باید قسطاشو بدم

تامام

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
جنبه این همه خوبی و مدارا رو ندارن 🙃

دقیقااااا 

این رو با دل و جون بهم ثابت شد 

تازه شوهر من اصلااااا آدم بدی نیست ولی جایی ، جوری بهم ثابت شد که فهمیدم مرد جماعت ، ارزش خوبی زیادی نداره

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
اره یاد بدیاش ک میوفتم یاد این میوفتم ک اولویت زندگیش مادرش اینا هستن میبینم جو گیر و احساسی ام

خواهرم چند ساله ازدواج کرده یه مقدار طلا با خودش برد مابقی طلاهاش و به مقدار نقدی رو رو نکرد

اون طلاهایی که برد فروخت عوض کرد شوهرش پول گذاشت روش اما اصلا صحبت اینکه خودش هم طلا داشت نشد اینطور جلوه داده شد که شوهرش خریده با اینکه خدا رو شکر شوهرش خوبه اما پس‌انداز مجردیش رو رو‌نکرد گاهی بهش قرض میدیم تاریخ برگشتش رو می‌پرسیم من که دقیقا میگم بگو کی پس میدی قسط دارم اونم خوش حسابه گاهی از جیب خودمون گاهی پس انداز خواهرم قرض میدیم به شوهرش برمیگردونه میزاریم سرجاش اما نمیدونه پول مجردی زنش هست اگه بدونه ممکنه نده دیگه

زرنگ باشید خانما جو گیر نباشیم

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  ذوقم تموم شد و خدا حاجتمو نداد  

اسی پولتو نگه ندار

تبدیلش کن ب طلا 

حیفه ارزشش کم نشه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
2810