2777
2789
عنوان

شما اگه ی پس انداز تقریبأ زیاد داشته باشین واسه شوهرتون رو میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1559 بازدید | 107 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر داشتم یه تیکه زمین میخریدم تمام

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

منم بگم نه یا کافیه

تحت هیچ شرایطی رو نکن حتی اگه خدا نکرده بچه آن مریض بود بی پول بودین مال خودته برای روز مبادای خودت به نظرم تبدیل به طلاش کن بزار خونه پدرت بسپار به کسی نکن زندگی بالا پایین داره

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  ذوقم تموم شد و خدا حاجتمو نداد  

ما ماشین نداریم خودم پول ماشین دارم ولی رو نمیکنم با اینکه خیلی بدون ماشین اذیت میشم ولی فهمیدم قدرنمیدونه.  شما که ماشینم داری پس با همون بساز . هر زنی باید پس انداز داشته باشه هیچکس از آینده خبر نداره

اره یاد بدیاش ک میوفتم یاد این میوفتم ک اولویت زندگیش مادرش اینا هستن میبینم جو گیر و احساسی ام

وقتی الویتش نیستی هیچ وقت اینکارو نکن.

به اندازه ای که آدما بهمون ارزش میدن باید بهشون ارزش بدیم

اره یاد بدیاش ک میوفتم یاد این میوفتم ک اولویت زندگیش مادرش اینا هستن میبینم جو گیر و احساسی ام

من همیشه یعنی همیشه از شوهرم بیشتر پول داشتم جالبه که دیروز بهم می‌گفت منو به خاطر پولم میخوای خودم شوکه شده بودم گفتم خوبه من همیشه از تو بیشتر پول داشتم و دارم یعنی در این حد بیشعورن که تو هر کاری تو زندگی کنی نمی فهمند و آخرش میرینن به زندگی 

نههههههههههههههههههخخ هزاربارنه

اصلا نگو پولی داری

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
2810