2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی ازهمشهریاتون دلمابرده بدجووووور. خلاصه دیوانه ام کرده. محمدجووووونِ منه. خودم اصفهان عشقم مشهد

ایشالا به هم برسین 

من اومدم اینجا ساکن شدم البته 

مشهدی نیست بجنوردی ایم اصالتا

😍دخترام عشقای زندگیمن 😍
البته آش ترخیه واسه لر ها نیس بیتر ماله اراکه ها

اش ترخینه غدای صنعتی ما لراس😑 

ترخینه حتی از سوغاتی های لرستانه

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌
یکی بگه من مشهدی نیستن دستور بدید درست کنم

ادویه مخصوص خودشو داره 

حبوبات همه نوع 

بلغور گندم 

گوشت و جدا میپزن و ریش ریش میکنن 

بعد که حبوبات به یه نقطه خاصی رسید پختش اضافه میشه بهش گوشت 

قیمه هم جداس 

میریزن روش 

شله حجم بالا خوشمزه اس 

واسه مراسمات بیشتر 

به بارون نم نم ⛈️ به دریا 🌊 به کوه 🏞 به این آفرینش 🌌 به کشتی نوح 🌌به ماه 🌙و ستاره💥 به هفت آسمون✨ به عشقم ❤به عشقی تا مرز جنون ❤به لحظه دیدار قسم میخورم ❤دوباره با تکرار قسم میخورم❤ به عهدی که بستیم💍 قسم میخورم❤ به هستم به هستیم❤ قسم میخورم تا وقتی که قلبم❤ هنوز میزنه تا وقتی که جونی توی این تنه💖 تو روزای خوب تو روزای بد 💖همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم💕 قسم میخورم ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

زبون اون کسایی که اون روز تاپیکم رو خراب کردن کجا رفته ؟؟؟؟ یه تاپیک زدم لرا بیشتر گوشت دوست دارن همه ریختن سرم 

کوشید پس؟

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
2810