2777
2789
عنوان

تازه عروسم هیچی طلا بهم ندادن تا الان

| مشاهده متن کامل بحث + 1732 بازدید | 100 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا رحمت کنه اونروزارو ..یه زمانی طلا مفت بود ازهمه چی ارزونتر😁😂 جشن عروسیم همه طلا آورده بوده ن . ...

تو همون ارزونی هم برا من نمیخواستند طلا بگیرن

چادر گفتن بیا چادر فلانی بردار 

چه مهربونی؟...ببین اگر ننه باباش پولدار باشن آره سیاست خرج میدم وگرنه رحم نمیکنم بهش...

باشه اونم وایمیسه نگات میکنه😅

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

اگر شوهرت اخلاق و رفتارش خوبه و آدم خوبیه، در مورد خانوادش، فکر کن ، شوهرت بچه یتیم و کسی رو نداره و از خانوادش هیچ توقعی نکن، کلا فکر کن که وجود ندارن، اینجوری خودتم راحتی.

در مورد خود شوهرت، با مهربونی، با زبون خوش بهش بگو از خودش توقع داری، به قول خودت در حد یه پلاک طلا سبک وزن. بهش بگو که انتظار داری ازش

حالا شاید این بدبخت درخواست کرده گفتن نداریم،بعدم شوهر هم به خانواده ش رفته حتما

بنظرمن همچین شوهری ب درد نمیخوره. من خاستگارم میگفت طلا خونه عروسی همه پای خودمه. اونوقت خانواده چیکارکنن؟بچه بزرگ کردن نگاش کنن؟ خانواده باید حمایت کنه. منم ردش کردم

من خانوادم همسرم و ت بازار کتک زدن. بارها دعوامون و انداختن. بارها دخالت کردن خودمم از خانوادم خوشم ...

خونتون مبارک...و انشاله همیشه صدای خنده توش بلند باشه فقط بعد چن سال خونه دار شدید 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

حالا شاید این بدبخت درخواست کرده گفتن نداریم،بعدم شوهر هم به خانواده ش رفته حتما

بنظرمن همچین شوهری ب درد نمیخوره. من خاستگارم میگفت طلا خونه عروسی همه پای خودمه. اونوقت خانواده چیکارکنن؟بچه بزرگ کردن نگاش کنن؟ خانواده باید حمایت کنه. منم ردش کردم

عزیزم منم نه طلا گرفتم نه عروسی ، فقط حلقه همین، چون خانواده همسرم حمایت نمی کردن و دست همسرم واقعا خالی بود همزمان ماشین هزینه رهن خونه خوب من درکش کردم، برعکس خانواده من حامی بودن از صفر تا صد جهزیه رو دادن اونم برند همسرمم قدر دان بود، اگه همسرت ادم با عرضه ای و قدردانم هست خودتو با این چیزا اذیت نکن

2810