2777
2789
عنوان

تازه عروسم هیچی طلا بهم ندادن تا الان

| مشاهده متن کامل بحث + 1731 بازدید | 100 پست

عزیزم اگه شوهرت خوبه اصلا ناراحت نباش مهم خوشبختیه

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
خوب پسره ی قرون نداره ی خونه فسقلی اجاره کرده بل کلی قرض و قوله و مکافات وقتی نداره

مرد عاشق هم وقت داره هم پول 

تلاش کنه برای رسیدن به خواسته های خانومش 

خواسته هاشوهم تا نگه مرده نمیفهمه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خانواده ی همسر منم فقط و فقط یه گوشواره چهار گرمی سرعقد دادن و 50هزار پاتختی ولی همسرم خودش با ...

دقیقا همینطوره 

الان طرف مقابل اسی همسرشه نه خانواده همسرش

عزیزم باید از همسرت انتظار داشته باشی 

حتما دلخوری هاتو بهش بگو حالا از هر روشی که خودت بهتر میدونی و با توجه به شناختی که از همسرت داری

ولی اینطور پیش نرو

الان تو خرج خونه همسرت چطوریه؟

حقوق خودت رو هم خرج خونه میکنی؟

ای کاش با یه مشاور درست حسابی خانم مشورت کنی

یا همینجا تو کلینیک بپرس حتما 

بنظرمن همچین شوهری ب درد نمیخوره. من خاستگارم میگفت طلا خونه عروسی همه پای خودمه. اونوقت خانواده چیک ...

اینکه گفته پای خودمه منظورش این بوده که دارم و همه را انجام میدم یا اینکه ندارم و رعایتمو بکن؟

دقیقا با همین شرایط ازدواج کردم و هیچی واسم نخریدن ولی الان شوهرم ریز ریز میخره

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

نه اونا بیشعورن عزیز، اگر شوهرت خوبه ول کن زندگیت بکن و خودت جمع کن همه چی بخر

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...