2777
2789
باهات موافقم مام چندین ساله که شام سبک میخوریم در حدسینه مرغ آبپز یا تخم مرغ و منظورم اینه پلو یا غذ ...

دقیقا من اگه جایی مهمون باشم یا خودم مهمون داشته باشم و مجبوری شام بخورم گلاب به روت صبح همش حالت تهوع و احساس سنگینی میکنم...

آبپز و بخار پز هم خیییلی خوبه کار خوبی میکنی نوش جان🙂

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد                         چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد                                                                                                                   ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️

عزیزم منم اصلا سس بشامل نمیزنم طعمش رو دوس نداریم.ساده درست میکنم روی ظرف فویل میپیچم نرم وخوشمزه می ...

مرسی گلم پس فویل میخرم تو نت چند جا زدم سس بشامل ننوشته بود برا همون نزدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا من اگه جایی مهمون باشم یا خودم مهمون داشته باشم و مجبوری شام بخورم گلاب به روت صبح همش حالت ته ...

قربونت عزیزم خدا به همه تن سالم بده که سلامتی بزرگترین نعمته.

واللا میخواستم توستر بخرم مرد گفت همه چیز تو این پخته میشه پیتزا وکیک درست کردم عالی بود با برنامه b ...

مبارکت باشه 

نه توستر که به درد نمیخوره اصلا .ولی سولاردوم خیلی خوبه

من از مکروفر واسه گرم کردن  غذا و نون خیلی استفاده میکنم 

واس کسایی که بچه دارن خیلی خوبه

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد                         چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد                                                                                                                   ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️

من گوجه ریز خورد میکردم میزاشتم تو روغن سرخ میشد نمک وفلفل میزدم سیب زمینی نگینی اضافه میکردم و بعد ...

عزیز بنظرم سلیقه ایه،مثلامن خودم سیب زمینی اصلا داخل برنج دوس ندارم،ولی خیلیاهم سیب زمینی نگینی میریزن هم لوبیاسبز،حالاباروش من بروشایدخوشت اومدازطعمش،باسالادشیرازی یا ماست خیار😉

عزیزم دستور دمی گوجه رومیدی من خیلی دوس دارم ولی برای من خیلی بدمزه میشه

پیاز نگینی ریز سرخ کن مقدارش زیاد باشه ها 

زردچوبه و فلفل سیاه بزن

گوجه رنده شده بریز توی پیاز داغ گوجه هم مقدارش زیاد باشه مثلا برای دو تا پیمونه ۴ یا ۵ تا گوجه درشت رنده کن

گوجه که با پیاز با هم تفت داده شد و آب گوجه تموم شد نمک بزن و برنج خیس خورده رو بریز داخلش

آبش هم زیاد نباشه که شفته بشه دیگه بعد دمش کن

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
2810