دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
عزیزم من توسرخ کن میپزم خواستم توستر بخرم مغازه دار گفت همون کار اونو میکنن
عه منم تازه سرخ کن گرفتم پس باید امتحان کنم
با کدوم برنامه اش لازانیا درست میکنی
من هر وسیله برقی واس آشپزخونه گرفتم آخرش به این نتیجه رسیدم
فر گازم یه چیز دیگه اس😅
البته ماکروفر هم خدا خیرش بده ۱۳ سال دارمش و خیلی هم راضی ام
گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤 اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️
خوبه..من اگه شب شام نخورم تا صب چشمام ب سقف خیره س😂
ای جااان😅نوش جووون
گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤 اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️
نه عزیزم گرسنه نمیشم البته که کمی گرسنگی برای بدن مفیدِخیلی سالِ اینجوری ام در کل بهم ثابت شده بدن ا ...
باهات موافقم مام چندین ساله که شام سبک میخوریم در حدسینه مرغ آبپز یا تخم مرغ و منظورم اینه پلو یا غذاهای خورشتی واینام اصلا واقعا بعضی وقتا که مهمون داریم یا مهمونی میرسم اون شب خیلی اذیت میشیم
عزیزم دستور دمی گوجه رومیدی من خیلی دوس دارم ولی برای من خیلی بدمزه میشه
با اجازه علاوه براون خانم منم دستورپختموبگم،عزیزم برنج که میخوای بخیسونی عدس هم مقداری بریزروش وبذارخیس بخوره،حالا یه کوچولو پیازداغ بگیر گوجه پوره شده بریزوبذاردوتاقل بخوره به اندازه کافی آب بریز نمک بریز بایه کوچولو زردچوبه،وقتی جوش خورد برنج روبریزوبذارابش جمع شه
به صُبـح میرسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨ هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمدهايم و خام خواهيم رفت! هیچ روزی تکرار نمیشود،. دو شب شبیه هم نیست، دو بوسه یکی نیستند،. نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...! بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن... 👤#ژان_دلابرویه