2777
2789
عنوان

دبیرستانی ها و کنکوری ها بیاید یه راه حل بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 134 پست
اشتباه میزنی من خودم شب امتحان بودم تو نهایی ها

معدلت چند شد 

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.
عجب 😐 بابا من دو ماهه هیچ غلطی نکردم کجای کاری

خداروشکر 

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا واس تو حوزه ما چند نفر میومدن برگه رو خالی میدادن

ارع ما هم من این همه خر زدم آخرش هیچی 

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

احساس میکنم دوره دبیرستان یه زندایی هست که باید برسی به در خروجی بعد کلید رو پیدا کنی و بعد آزاد بشی ...

نه از این خبرا نیس بشین درستو بخون والا ما که تا اینجا خوندیم هیچ گوهی نشده 

ارع من خودم آنقدر فکر کنکور درگیرم کرده که نمیتونم رو درس تمرکز کنم

کنمور تموم شه ۴/۵ ماه راحت میشیم 🥲😂

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

نمرات میتونم بگم چهار تا ۱۶ دو تا ۱۷ دو تا ۱۸ دو تا ۲۰ یدونه ۱۹.۷۵

نهایی ؟ حاجی ماشالا بهت 

ارع من خودم آنقدر فکر کنکور درگیرم کرده که نمیتونم رو درس تمرکز کنم

خیلی بده بدتر اینه که با سهمیه میرینن به رتبه آدم   

ببین من خودم نصف کتاب رو دیروزش جمع میکردم نصفش رو صبح

😂😂😂😂واقعا عجب من نمیتونم اصلا عربی با اون قواعدش و ریاضی رو اعصاب دینی مزخرف و چرت جغرافیا و تاریخ که هیچ حجمش افتضاحه سلامت و بهداشت که بشدت مزخرررف زیست اومده نوشته تو کتاب خاک بر سرا 

ب داش 🤣 چشم خوردم مشاور دیوث گفت زبان بیست گرفتی؟؟ بابا تو حتما قبولی بعد اون موقع اصلا نشد درس بخو ...

🤣🤣🤣

برای دبیرستان شب امتحان پاس هم نمیشی چه برسه ۱۸/۱۹

من کلا شب امتحانی ام و همیشه نمره ۱۸ یا ۱۹ یا۲۰ میگرفتم 😂

میدونم حجم درس های دبیرستان سنگینه و داخل یه شب جمع نمیشه ولی من همیشه نمره عالی میگیرم با این حال 😂

2810