دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من اگه برگردم عقب هیچ وقت ازدواج نمیکنم زندگی و شوهرمم بد نیستا خداروشکر ولی بال پروازم بسته شده همش ...
من ۶ سال دوست بودم با شوهرم و از خیلی چیزا گذشتم تا بهش برسم حتی عروسی هم برام نگرفتن، وضع زندگیم بد نیست ولی منم واقعا پشیمونم، آدما یه جوری عوض میشن که گند میزنن به تمام رویاهات و آرزوهات
من خودم شخصا چن نفرو رد کردم اما زمانی ک شوهرم اومد من شرایطم تو خونه پدرم خیلی بد بود و فقط میخاستم ...
از یه تایمی به بعد کلا خونه پدر غیر قابل تحمل میشه، فرهنگ مام که اجازه هیچی به دختر نمیده، یه سرکار میریم فکر میکنیم چقد مستقل شدیم درصورتیکه تصمیمای بزرگی مث ازدواج باید تجربه پشتش باشه که پدرمادرای ما عمرا اجازه جم خوردن نمیدن چه برسه به تجربه کردن
منی که دوس دارم شوهر کنم نباید این تاپیک رو میدیدم😂💔💔
ببین شوهر کردن خیلی خوبه چون اختیارت دست خودته ولی ازت خواهش میکنم با ادمی ازدواج کن که از لحاظ مالی خیلی توی تنگنا نباشه و مهم تر از اون اخلاقش خوب باشه ، بد دل و خسیس هم نباشه
اینا فقط از نظر تو ممکنه دوتا جمله باشه که راحت با خوندنش از کنارش رد بشی ولی من تجربه اش کردم زندگی با همچین ادمی خیلی سخته. لطفا دقت کن تو انتخابت و الکی شوهر نکن