2777
2789
موفق ارع میشه حس میکنم با تلاش بیشتر می‌تونه به رشته مورد علاقش برسه فاطیما نه فکر نمیکنم فعلا حس می ...

کی اشتی میکنیم زنگ میزنه 

درچه حاله الان 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
عزیزم میشه برا منم بگی دلم گرفته کی ازدواج میکنم

ازدواج حس میکنم یکم زمان میبرع اما تا آخر همین امسال نتیجه میگیری 

زیاد سخت نگیر خاستگار میاد برات

اگر 10 تا مزایا داره یک عیب اون مزایاشو بیشتر در نظر بگیر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ازدواج حس میکنم یکم زمان میبرع اما تا آخر همین امسال نتیجه میگیری زیاد سخت نگیر خاستگار میاد براتاگر ...

خواستگار ک میاد ولی خانوادم خیلی اذیتم میکنن دوس دارم هرچه زودتر راحت بشم ازشون🥲🥲

محمدرضا به دیدنم میاد کی؟؟

خواستگار ک میاد ولی خانوادم خیلی اذیتم میکنن دوس دارم هرچه زودتر راحت بشم ازشون🥲🥲محمدرضا به دیدنم ...

بگردم 

اما خب عجله ای تصمیم نگیر فکر کن قشنگ

از ی چاه نیوقتی تو چاله

آره گلم میاد دلش تنگ شده

به این زودی برگشت ندارع شاید دو سه هفته دیگع

هرچی حس می کنی بگو درموردم

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩
عزیزم یسوال دیگ اردواجمونو باهم حس میکنی؟؟ تقریبا کی ؟؟

بنظرم فعلا نه

به ازدواج باهات فکر نمیکنه شاید الان ن

شاید خیلی کیس ها رو بخاطرش از دست بدی

اما با صبوری احتمال ازدواج میشع 

اونم نمیتونم بگم صدردرصد 

حس میکنم ی دختر ساکت سر به زیردرونگرا با هرکسی حال نمیکنهزیاد اجتماعی نیصتی

حس مهران بهم چیه و چی فکر میکنه درموردم گلم

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩
دوست دارهفکر می‌کنه سر سختی حسی نداری بهش نمیخایش

مرسییییی 

دیگه چیا حس می‌کنی راجبمون 😁

2810