2777
2789

امروز همکلاسیم میگفت خونه باباش از بس شلوغ بوده نون خوردنم گیرش نمیاد همون ۱۷سالگی براحتی ازدواج میکنه الانم خونه اش بالاشهره شوهرش ۳تا خونه داره همه رو بنام این زده کل حقوق دارایی هم زیر دستشه

گفت کل عمرم تو اسایش راحتی بودم الانم تفریحی میام دانشگاه میگفت حتی یک روزم کار نکردم

بعد خونشونم روستا بوده الان توی بالاشهره خانوادشم مالی نیستن خودش میگفت من اعصابم خرابه ولی شوهرم اروم و باکلاسه

بعد من خونه پدریم قبلا جای باکلاسی بود خواستگارام همه از دم مزخرفن اونا واسه من شرط میزارن 

جالبه من دکتری دارم مدیر شرکتم اونا انقدر برام کلاس میزارن پسره دیپلم داره با پرایدی اون از بالا بمن نگاه میکنه 

هرچی پسر تاکسیک اشغالی یا میان خواستگاریم یا پیشنهاد دوستی میدن مفت نمی ارزن 

خب وقتی خدا نمیخواد من کیس خوبی اطرافم باشه واقعا بزور نمیشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره والا تا خدا نخواد هیچ اتفاقی نمیفتهه ۲۷ سالم شده قشنگ بهم ثابت شده خدا پشتت باشه از زمین و آسمون برات خوشبختی میباره اگرم نخواد هم هر کاری کنی نمیشه که نمیشه چشم زخم و حسادت و همه دروغ محضه

وقتی سن ازدواجت رفت بالا حتی اگه موقهیت دار باشی خایتگار در حد خودت خیلی کم برات پیش میاد..من خیلی معلم و یا شاغل مبشناسم که مجردن و خاستگاراشون همه زیر دیملم یا راننده

شما چند سالته؟؟خب طبیعیه وقتی دکتری داری انتظار خاستگار دکتر داری و اینطوری میشه که سن کم کم میره بالا

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒
ولی هرچی که هست لیاقت من این خواستگارای مزخرف نیستن که سمت من میان

ای خواهر منو تو که همدردیممم به خدا خواستگارایی برام میان از خودم خانوادم خیلییییییی پایین افسرده شدم 💔

وقتی سن ازدواجت رفت بالا حتی اگه موقهیت دار باشی خایتگار در حد خودت خیلی کم برات پیش میاد..من خیلی م ...

فکر نمیکنی با این چرندیات که گفتی حال یکی رو خراب می‌کنی !! سن کم یعنی چی ! طرف ۱۸ سالگی بره ازدواج کنه

حق با تو هست ،کاش میشد کاری کردی اما خیلی از مسائل جواب نداره براشون،فقط میتونم بهت بگم خودت رو نباز سعی کن توی این دورهمی دانشگاهی ها شرکت کنی جایی ک سطح خودت باشه یا کافه هایی که برای شعر  خوانی و آثار هنری جمع میشن اکثرا آدمهایی هستن که تحصیلات بالایی دارن میتونی آشنا بشی 

2810