2777
2789
عنوان

بنظرم خدا هرچی دلش بخواد به بنده هاش میده بزور نمیشه ازش گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 28 پست
اشتباه میکنی خدا نمیخواد هیچ بنده ای سختی بکشه عدم ازدواج شما علل و عواملی دارد مادی و معنوی باید مو ...

نمیدونم ولی منم مثل بقیه ام هیچ خطایی تو زندگیم نکردم 

حق با تو هست ،کاش میشد کاری کردی اما خیلی از مسائل جواب نداره براشون،فقط میتونم بهت بگم خودت رو نباز ...

من دیگه تلاشی واسه داشتن کسی نمیکنم مگر امثال همکلاسیم تلاش کردن دیگه ناامید شدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکر نمیکنی با این چرندیات که گفتی حال یکی رو خراب می‌کنی !! سن کم یعنی چی ! طرف ۱۸ سالگی بره ازدواج ...

وقتی کسی دوست داره ازدواج کنه باید همبنطور که برای رسیدن به جایگاه شغلیش تلاش میکنه باید فکر اینم بکنه ممکنه لوندی و طراوتش رو با افزایش سن از دست بده و توی این دوران که داره کار میکنه و تلاش میکنه موقعیت های ازدواجش رو هم نادیده نگیره دوست عزیز.من طبق تجربه گفتم شما جرا بهت برخورد..چرند نبود واقعیت جامعه است..مردها در انتخاب زن دنبال لوندی هستن نه شغل و کار..باور کن همه از دم زن ناز نازو میخان..میتونستم تند جوابت بدم ولی درکت کردم لطفن حواست به کلماتی که به کار میبری باشه.

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒
منم همسن توام معلم شدم تازگیا فعلا ک هیچ خبری نیس

من متولد ۷۶ ام تو چی ؟ من لیسانس بهداشت دارم استخدام نشدم هنوز دوباره دارم روانشناسی میخونم نمی‌دونم چرا مورد خوبی برام نیست من پارسال ۸ تا خواستگار داشتم ولی مناسب نبودن امسال هم هیچی

من متولد ۷۶ ام تو چی ؟ من لیسانس بهداشت دارم استخدام نشدم هنوز دوباره دارم روانشناسی میخونم نمی‌دونم ...

منم اخره ۷۵ ام.اره بابا هیچی نیس تو این اوضاع.مگه اینکه دوس پسر داشته باشی اون بیاد بگیرتت.منم ک با این شغلم نمیتونم برم دنبال دوس پسربازی

بدجوری سوختیم ولی خب ته دیگمون مشتی شد..!
وقتی کسی دوست داره ازدواج کنه باید همبنطور که برای رسیدن به جایگاه شغلیش تلاش میکنه باید فکر اینم بک ...

اتفاقا شما تو جواب اسی خیلی تند برخورد کردی من ۲۷ سالمه درگیر درس و دانشگاه بودم والا رفتم دماغمو عمل کردم طراوت هم دارم ولی ازدواجم جور نمیشه منم دیگه کنار اومدم ولی شما هم دقت کن که به طرف نگی بی طراوت

منم اخره ۷۵ ام.اره بابا هیچی نیس تو این اوضاع.مگه اینکه دوس پسر داشته باشی اون بیاد بگیرتت.منم ک با ...

عزیزم باز خوبه تو معلمی ( معلما خواستگار زیاد دارن) 

ولی من فقط دارم مدرک جمع میکنم کلی دوره کلی طرح ولی هنوز هیچی به هیچی

اتفاقا شما تو جواب اسی خیلی تند برخورد کردی من ۲۷ سالمه درگیر درس و دانشگاه بودم والا رفتم دماغمو عم ...

ای بابا شما با لحن تند خوندی.من خودم زخم خوردم ..انشالله که خوشبخت عالم میشی دوست عزیز برای شما و اسی ارزوی بخت سفید و همسرخوب دارم..ببخش اگه دلتو شکوندم

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒
عزیزم باز خوبه تو معلمی ( معلما خواستگار زیاد دارن) ولی من فقط دارم مدرک جمع میکنم کلی دوره کلی طرح ...

فعلا ک تو این دوماه هیچکس نیومده

بدجوری سوختیم ولی خب ته دیگمون مشتی شد..!
ای بابا شما با لحن تند خوندی.من خودم زخم خوردم ..انشالله که خوشبخت عالم میشی دوست عزیز برای شما و اس ...

خب واقعیتش منی که تو شرایط سختی هستم دلم زود  می‌شکنه ممنونم از دعایی که کردی

وقتی کسی دوست داره ازدواج کنه باید همبنطور که برای رسیدن به جایگاه شغلیش تلاش میکنه باید فکر اینم بک ...

فرمایش تون درسته ولی یه دختر خانم ۳۰ ساله هنوز خیلی جوونه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿