2777
2789
عنوان

پنجاه تومان حاضرید برا ژل صورتت بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1179 بازدید | 66 پست
اهان غیر از آمپولش دیگه زمان کار نخ رو میذارن درد حس نمیکنی یا بعدش که بی حسی. رفت

نه اصلا خین کار درد نداره

بعدش یه گزگز ریز داده که اصلا حساب نیست

فقط تا چند روز دست بخوره درد داره 

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....
درد که امپول سریش خیلی درد دارهبا سری فیلر لب قابل مقایسه نیستمن با نخ گونه هام برجسته و زاویه فکم ع ...

ببخشید عزبزم قیمتش چند شد ؟

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اصلا خین کار درد ندارهبعدش یه گزگز ریز داده که اصلا حساب نیستفقط تا چند روز دست بخوره درد داره

شاید بعدها انجام دادم اخه خیلی ها میگفتن تاثیرش خیلی موقتی هست خوبه برا شما دوسال مونده 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
اومدی بگو

ببین منم دوست دارم ژل بزنم خدایی تو ژل زدی خوشگلتر شدی ؟ 

اگه شد عکست بذار 

چون من شنیدم انگار فقط تو عکس قشنگه چهره زنده یه جوری میشه

من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔
شاید بعدها انجام دادم اخه خیلی ها میگفتن تاثیرش خیلی موقتی هست خوبه برا شما دوسال مونده

عزیزم بستگی به نوع نخ داره که چند ماهه باشه و افتادگی صورت چقدر باشه

فیلرم موقتیه

یه پرس و جو کنید بازم

نخ خیلی چهره رو شیک میکنه

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....
ببین منم دوست دارم ژل بزنم خدایی تو ژل زدی خوشگلتر شدی ؟ اگه شد عکست بذار چون من شنیدم انگار فقط تو ...

من عالی شدم خیلی بهم‌ میا‌د 

عزیزم بستگی به نوع نخ داره که چند ماهه باشه و افتادگی صورت چقدر باشهفیلرم موقتیهیه پرس و جو کنید باز ...

نمیشه یه نصفه عکس از گونه هات بذاری ببینم چطور شده

خب ببین بستگی به پولم داره اگه اونقدری داشتم که ۵۰تومن برام پولی نبود حتما اینکارو انجام میدادم 

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو تا دوباره بگم

من عالی شدم خیلی بهم‌ میا‌د

چند سی سی زدی ؟

مگه هر سال باید بری ترمیم ؟

بار اولش نصفش جذب میشه اما بار دوم که بزنی دیگه جذب نمیشه 

ببین مواظب باش زیاد نزنی برای دوست من حرکت کرد اومد پایین بد شد 

زیاد بزنی سنگین میشه

2810