2777
2789
عنوان

هتل خوب تو تهران کجا رو پیشنهاد میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 43 پست
ممنون از توضیحات خوبت عزیزم پس حتما بریم ببینم راهشم که خب یه ربع خوبه نزدیکه دست گلت درد نکنه

حساب ترافیک های تهرانم داشته باش و اینم در نظر بگیر بچه خبر نمیکنه کی بیاد بچه من چهار صبح زودتر از موعد کیسه آب ترکید رسوندم برا زایمان خدادنگهدار جفتتون نگران نباش گلم کدوم بیمارستان میری؟

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حساب ترافیک های تهرانم داشته باش و اینم در نظر بگیر بچه خبر نمیکنه کی بیاد بچه من چهار صبح زودتر از ...

ایشالا که به ترافیک نخوریم زیاد دقیقا هم به همین خاطر میخوام که راه هتل نزدیک باشه بیمارستان نیکان میرم گلم 

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلامت باشی عزیزم ایشالا....فدای محبتت ممنون گلم

امشب منو یاد اون وقتهای شیطونی کردن و جوونیمون انداختی   

و یاد زایمانم افتادم گلم 

راستی هتل اوین صبحانه سلف سرویس عالی داره رو منو اتاق بود قبلا صبحانه رایگان رو کرایه اتاق بود الان باز بپرس اون وقت ها عالی بود 

خدایا شکرت
ایشالا که به ترافیک نخوریم زیاد دقیقا هم به همین خاطر میخوام که راه هتل نزدیک باشه بیمارستان نیکان م ...

به هتل برج سفید هم سر بزن به بیمارستانت خیلی نزدیکه برو شرایطتش رو ببین 

خدایا شکرت
امشب منو یاد اون وقتهای شیطونی کردن و جوونیمون انداختی و یاد زایمانم افتادم گلم راستی هتل اوین صبح ...

الهی ای جان چه خوب که یاد خاطرات قشنگتون افتادی

ایشالا برای منم راحت و با خاطرات خوش بگذره ... خدا کنه کلا غذاهاشون خوب باشه و با کیفیت باشه و سرویس دهی خوبی داشته باشن البته که همون روز اول همسرم حسابی تاکیید میکنه بهشون تا حساب کار دستشون بیاد و خدمات خوبی بدن😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ایشالا که به ترافیک نخوریم زیاد دقیقا هم به همین خاطر میخوام که راه هتل نزدیک باشه بیمارستان نیکان م ...

گلم وقتی کیسه آبم ترکید ما حدود سی دقیقه بعد رسیدیم بیمارستان یعنی اگر بترکه یه مدتی وقت هست یا دردات بیان تا دهانه باز بشه وقت هست نگران نباش 

خدایا شکرت
به هتل برج سفید هم سر بزن به بیمارستانت خیلی نزدیکه برو شرایطتش رو ببین

تو نت زده تو پاسداران هست اینم پس نزدیکه حتما اینم بریم ببینیم خدا کنه خوب باشن هم این و هم اوین رو زده ۴ ستاره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گلم وقتی کیسه آبم ترکید ما حدود سی دقیقه بعد رسیدیم بیمارستان یعنی اگر بترکه یه مدتی وقت هست یا دردا ...

من خودم خیلی نگران نیستم بیشتر همسرم نگرانه چون قبلا دو تا سقط داشتم کلا حساس شده باورت نمیشه این چندماه یک شب راحت نخوابیده از استرس و نگرانی و دائم چک کردن حال من وگرنه اگر فقط درد باشه تحمل میکنم اما واقعا به خاطر نگرانیهای همسرم حرفشو گوش میدم و هرکاری بگه رو میکنم تا آروم بشه و استرس نداشته باشه طفلی تا الانم کلی زحمت کشیده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خودم خیلی نگران نیستم بیشتر همسرم نگرانه چون قبلا دو تا سقط داشتم کلا حساس شده باورت نمیشه این چن ...

حالا دنیا بیاد همسرت بیشتر حساس میشه تا گریه کنه میگه بدو بچم ببین چشه 

خدایا شکرت
حالا دنیا بیاد همسرت بیشتر حساس میشه تا گریه کنه میگه بدو بچم ببین چشه

دقیقا میدونم همین میشه تاحالا هیچ مردی و ندیدم انقدر بچه دوست باشه هنوز اینو دنیا نیاوردم میگه یک سال بعد بریم آی وی اف دوقلو بشه بچه هامون از بس بچه دوست داره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40