2777
2789

واقعا برام سواله 

من دارم میخونم واسه  استخدامی 

ولی چطور  اینا مفتی  میرن 

با پول وپارتی

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

با پارتی بله میشه تراز مصاحبه رو بالا داد

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضی سهمیه ها هست .

مثل استعداد درخشان و حافظان قرآن و چند نفر برتر کشوری تو مسابقات .

ولی اونام فقط برای مصاحبست .

خود مصاحبه برای همه یکسان .

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....

بعضیا قدرت تکلم و جذبه ای دارن که تا میبیننشون میفهمن این جربزه داره

نه جدا از آزمون اینا منظورمه

کلا طرف با پارتی میندازن بالا😐

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
نه جدا از آزمون اینا منظورمه کلا طرف با پارتی میندازن بالا😐

اون اره دیگه پارتی و فامیل بازیه

روزی عمیقا دلتنگ اون کسی میشی که تاوقتی بود.............بودنش رو ندیدی!◆●◆●
اره عزیزم باباشون یه شغلی داره اسمش بیارم‌تعلیق میشم سفارش دختراش کرد پذیرفتن تازه جفت داماداش هم گذ ...

عجب دامادهای خرشانسی😂

روزی عمیقا دلتنگ اون کسی میشی که تاوقتی بود.............بودنش رو ندیدی!◆●◆●
آره پارتی باشه میرن فامیل ما دو تا دختراش معلم غیر انتفاعی شدن با دیپلم

بعدا  رسمی میشن

اطلاع ندارم 

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😭 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
2810