2777
2789
عنوان

دکتر گفت تنها راهت برای درمان بارداریه 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 42 پست

این دکترا چرا اینجورین 

واقعیه یا بهشون گفتم که مردمو تشویق به ازدواج و بارداری کنن‌؟

من همش ۲۰ سالمه مجردم بعد از ۳ سال دارو خوردن برای کیست دکترمو عوض کردم دکتره راست راست جلو مامانم گفت راهش اینکه ازدواج کنی بزایی

من اینجوری بودم 😑😐😐😐

اره اگه بچه میخوای الان باید اقدام کنی

هنوز فولیکولم آزاد نشده ، نمی‌دونم 🥲🥶 درموندم

شوهرمم میگه بچه نمیخوام

ولی من با تنبلی تخمدان اذیتم این بی‌حالی و اختلال خلقیش اذیتم می‌کنه🥲

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا دکتر گفته ؟ یا ماماهای خانه بهداشت گفتن ؟

دکتر گفت

البته دکترم دکتر داخلی و خونه ، حالا باید آزمایشات و سونو رو ببرم نشون دکتر زنانمم بدم ببینم اون چی میگه

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

عوارض عمل چی ؟

طحال برداری 

اگه مالی روحی جسمی تواناییش رو داری بله

حوصله بچه ندارم🥲 البته ناگفته نمونه دوماه دارو خوردم خیلی اوکی بودم هم اعصاب هم حوصلم داروهام تموم شد حوصله هیچی ندارم 

واقعا چ ربطی ب بارداری داشت خداشفاش بده خود بارداری و زایمان هزاربرابر بدنو ضعیف میکنه

هورمون ها رو تنظیم می‌کنه 🥲

دکتر گفتالبته دکترم دکتر داخلی و خونه ، حالا باید آزمایشات و سونو رو ببرم نشون دکتر زنانمم بدم ببینم ...

عزیزم تنبلی تخمدان ی سندرومه 

و اصلا بهش میگن سندروم پلی کیستیک یا PCOS 

درمان نداره ولی تحت کنترل در میاد 

راه حل کنترلشم اصلاح سبک زندگیه 

هم تغذیه هم ورزش ، تایم خواب و ...

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
طحال و کبد عملکردشون متفاوت هست حتما دنبال درمان کبد چرب باشید

ندانم دارو داده هنوز نگرفتمشون 

گفت چند کیلو وزن کم کن

عزیزم تنبلی تخمدان ی سندرومه و اصلا بهش میگن سندروم پلی کیستیک یا PCOS درمان نداره ولی تحت کنترل در ...

من نداشتم اصن🥲🥲زورم به این داره 

یکساله درگیرشم بااینکه خفیفه اذیتم می‌کنه 

2810