2777
2789
عنوان

دکتر گفت تنها راهت برای درمان بارداریه 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 42 پست
هنوز فولیکولم آزاد نشده ، نمی‌دونم 🥲🥶 درموندمشوهرمم میگه بچه نمیخوامولی من با تنبلی تخمدان اذیتم ا ...

دکتر هلاکویی میگه رضایت دو طرف باید باشه برای بچه دار

شدن، دکتر هلاکویی کلا با تک فرزندی مخالفه و میگه اختلاف سنی دو تا بچه ۲تا۳ سال بیشتر نباید باشه

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
بچه داری بهتر از دست و پنجه نرم کردن با عوارض عمله...اگه در کل بچه میخوای بیار الان فرصت خوبیه بنظر

میترسم پشیمون بشم 🥲 خدا کمکم کنه اگه لایق مادر شدن مجدد هستم ازش می‌خوام بهترین راه رو جلوی پام بزاره

من واقعا عذاب وجدان دارم بابت پسرم چون بخاطر اختلال خلقی من خیلی اذیت میشه

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نداشتم اصن🥲🥲زورم به این داره یکساله درگیرشم بااینکه خفیفه اذیتم می‌کنه

عزیزم همه که از اول نوزادیشون نداشتن که 

تحت استرس و سبک زندگی غلط و اینا بوجود میاد 

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
دکتر هلاکویی میگه رضایت دو طرف باید باشه برای بچه دارشدن، دکتر هلاکویی کلا با تک فرزندی مخالفه و میگ ...

خب تا دومی بیاد میشه ۴سال ک🥲

حالا با همسرم صحبت میکنم اگه راضی بود اقدام کنیم برای دومی

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

عزیزم همه که از اول نوزادیشون نداشتن که تحت استرس و سبک زندگی غلط و اینا بوجود میاد

🥲خود دکترم گفت از عوارض عملته ، ندانم

قبل از اقدام به بارداری 

دکترتو عوض کن 😂

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
🥲خود دکترم گفت از عوارض عملته ، ندانم

چه عملی کری؟

قبل از اقدام به بارداری دکترتو عوض کن 😂

من کلا از پارسال دکتر رفتن خیلی دارم ، دکترامم از بهترین دکترای شهرمونن 

حالا برم پیش دکتر زنانم ببینم اون چی میگه اگه هم نظر باشه با دکتر خون و داخلیم اقدام میکنم

چه عملی کری؟

طحال برداری

انشالله سلامت باشی همیشه مراقب خودت باش

مرسی عزیزم سرت سلامت 🌹 ♥️ 

خب تا دومی بیاد میشه ۴سال ک🥲حالا با همسرم صحبت میکنم اگه راضی بود اقدام کنیم برای دومی

۴ سال خیلی بهتر از اختلاف سنی منو داداش های دوقلومه (ما ۱۳ سال اختلاف داریم)😏😏😏

واقعا این اختلاف سنی زندگی منو نابود کرد از ۱۳ سالگی بچه

بزرگ کردم همین الانم درگیرشونم امروز با شوهرم سر داداشام

بحثم شد، برای اینکه عین بچه هام هستن و من نمیتونم 

بیخیال مشکلاتشون بشم و شوهرم هم خسته شده از این

وضعیت😔😔😔

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
۴ سال خیلی بهتر از اختلاف سنی منو داداش های دوقلومه (ما ۱۳ سال اختلاف داریم)😏😏😏واقعا این اختلاف س ...

🥺🥺🥺عزیزم 

من هیچوقت نمیزارم پسرم تو تربیت و نگهداری بچم دخالت کنه 

فقط در حد کمک کردن بیشتر نه

این خیلی بده 

منو خواهرم ۳سال اختلاف سنی داریم خواهرم زندگیمو تا مرز نابودی برد چون عقده ایه