2777
2789

بچه ها اتوبوس چپ شد وهمه ی ادم ها داخلش زنده موندن خدایاشکرت ولی من سرم خورد به جایی بنظرتون برم دکتر؟ یا قرص بخورم بگیرم بخوابم خوب میشه دردش؟ ابحیم گفت به مامانم نگم نگرانم میشه

وبنظرتون چکارکنم؟؟ 

راهنماییم کنید😍💔

ن برو دکتر حتما 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو دکتر 

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

باید برید دکتر . قرص مسکن هم نباید بخورید 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

آمبولانس نیومد ؟ همونجا باید میگفتی رایگان می‌بردم اسکن میگرفتن ایشالا که هیچی نیست ولی گاهی بعد چند ساعت ضربه سر ممکن  دردسرسازیشچ نشون بده ! 

به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 

باید همون موقع اورژانس میومد می‌رفتید عکس و رادیو لوزی می‌رفتید ،که درمان نیاز داشت بیمه انجام میشد

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
چطوری؟ عشقم؟فعلان سرم درد میکنه، اینقدر خوب نمیتونم تعریف کنم ازاتفاق

نمیدونم قشنگم

برو‌دکتر یه عکس از سرت بگیره از سرت گیج میره و‌تاری دید داری 

اگه نه الکی قرص نخور 

وقتی فاصله‌ی بین ما و درونمان برداشته میشود ؛ فاصله‌ی ما با آدم‌ها تنظیم میشود🌱🫶🏻

2810