2777
2789
عنوان

دختره بیشعور دوست دوران دانشگاهم

247 بازدید | 29 پست

من دو ترم ی شهر دیگه درس خونده بودم با اون اونجا اشنا شدم دوران خوابگاه،، 

بعد خب اون با ی پسره چند سال رفیق بود منم دوران دانشگاه دوسه تا پسر بهم درخواست دوستی دادن، با یکیشون زود کات کردمو موند یکی دیگشون، دیگه وقتی اومدم شهر خودم با اونم کات کردم و همسرم اومد تو زندگیمو راضیم هستم،  بعد ی مدت دختره بهم پیام داد میخواست ازدواج کنه ازم مشورت خواست،  با فردی غیر از دوست پسرش، من حتی به روش نیوردم ک عایا کات کردی؟ فقط در همون حیطه ایی ک سوال پرسید جوابش دادم، اون زودتر من عروسی کرد و هر روز عکس عروسیش میزاشت من یه دوماه بعد اون عروسی کردم ولی هیج عکسی نزاشتم با اینی که بهترین عروسی گرفتمو بهترین خونه زندگی دارم،  هیچ استوری عاشقانه ایی هم نمیزارم برعکس اون، یه بار بهم پیام داد چی شد عروسی نکردی، خیلی سرد جوابش دادم گفتم چرا، و تو این چهار سالی ک از اون شهر اومدم دیگه زیاد در ارتباط با دختره نبودم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا اینکه امروز ازش ی سوالی داشتم و پیامش دادم. یکم حرف زد، بعد گفت حیف ک انتقالی گرفتی الان ی دوتا دانشگاه رده بالاتر من درس خوندی چی شد 

من به شوخی حرفشو گرفتمو گفتم دست اورد مهم پیدا کردم و شوهر کردم 

بعد گفت اره شوهر خیلیییی مهمه ولی تو پیش ماهم میموندی شوهر میکردی خیلی فعال بودی!!؛!! 😳😳😳😳

گفت وای این پسره تو دانشگاه چطور ولت کرد من همیشه نگرانت بودم!!!! 

ولی من خودمو زدم به اون راه و جواب هیچ کدومشو ندادم انگار ن انگار این پیامو دیدم و الان خ ناراحتم 

خودش ادعا داشت با دوست پسرش صددرصد لزدواج میکنه، اونوقت من حتی به خودم اجازه ندادم ازش بپرسم کات کردی!! اون اینجور تیکه میندازه

2810