2777
2789
عنوان

دختره بیشعور دوست دوران دانشگاهم

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 29 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلیییی ناراحتم جوابش ندادم،، کاش جوابش داده بودم نظرت چیه؟

بلاکش کن از صدتا جواب بهتره

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
سطح هوش فقط بعضی کاربرا!!!

😂😂😂😂

موافقن. 

۶ ماهه بدنیا اومدن.  نمیزارن اول کلام کامل منعقد بشه بعد نظر بدن.. 

به نظر من کلا شمارشم بلاک کن. این آدم سم خالصه.  زنگ نزن بهش اصلا... هیچ وقت هم سراغتو نگیر.  زنگ هم زد جوابشو نده. یا نهایتا بگو من دیگه تمایلی به ادامه دوستی ندارم و تمام  

ماشالا چقد حساسیهمه چیو به خودت میگیریاگر دوست نداری بلاکش کن بره پی کارش دیگه شماعم لازم نیس حرص بخ ...

داره به من میگه فعال بودی! بعد به خودم نباید بگیرم. وقتی چت شخصی بوده

گفت وای این پسره تو دانشگاه چطور ولت کرد من همیشه نگرانت بودم!!!! ولی من خودمو زدم به اون راه و جواب ...

چیز بدی نگفته شوخی کرده چقد زود ناراحت میشی

لایک نکنننننننن ستونممم نکن

😂😂😂😂موافقن. ۶ ماهه بدنیا اومدن. نمیزارن اول کلام کامل منعقد بشه بعد نظر بدن.. به نظر من کلا شما ...

من خیلی ناراحت شدم انگار ی سطل اب سرد ریخته باشن رو سرم. کاش سکوت نمیکردم در برابرش، 

همیشه در برابر حرفایی ک انتظار شنیدنش ندارم سکوت میکنم با اینی که بهترین جوابا را دارم 

بعد اینک اون پیاما را داد بهش گفتم موفق باشی هرجا هسی،  خداحافظیم نکردم دیگه

همیشه اینطوری فکر میکنم کسی که چپ و راست از همه‌چی و اتفاقات زندگیش عکس و استوری میزاره یه مسئله ...

من اصلاااااا استوری دو سه سالی هست نمیتونم بزارم،  مثلا میخام پست عاشقانه بزارم میگم خب که چی میفرستم برا همسرم. 

میخام از خونم یا تفریحم بزارم بازم میگم خب که چی مگه بقیه ندارن. خونه و تفریح من چه جذابینی برا بقیه داره. 

میخوام استوری دپرسی بزارم اونم باز میگم که چیییی من دپرسم به بقیه چهههه 

اون بخدا حتی تایم خوابیدنشم عکس مبزاره که من میخوام بخوابم

2810