2777
2789
عنوان

الان مربی رانندگی بهم زنگ نزنه فوحش بده😨

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 36 پست

بهش میگفتی چیکار کنم پشت فرمون کله معلق بزنم؟ 

بعدم بهش میگفتی مبتدی ام اومدم یادم بدی همه چی رو اگه بلد بودم 6 میلیون پول نمیدادم مربی بگیرم که این حرفا رو بهم بزنه

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تجربه به من ثابت کردههر چی مربی رانندگی بداخلاق تر و منتقد تر، یادگیری هنرجو بهتر.

برعکسه والامربیه من سگ کامل بودنتونستم هیچی یادبگیرم بعداز 2سال من بقیه شوازهمسرم یادگرفتم تونستم گواهینامه بگیرم

بهش میگفتی چیکار کنم پشت فرمون کله معلق بزنم؟ بعدم بهش میگفتی مبتدی ام اومدم یادم بدی همه چی رو اگه ...

دقیقا کلاس ها آموزشی هست

توقع داره توی ۳ جلسه قشنگ دور میدون گرد دور بزنم

مدرس زبان کره ای 🇰🇷 دانش آموخته مدیتیشن و ذهن آگاهی☘️✨️

معلم خوب معلمیه که در کنار تدریس و اخلاقش ، انتقادش به جا و درست و آروم باشه نه اینکه تخریب کنه طرفو 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️

دقیقا کلاس ها آموزشی هستتوقع داره توی ۳ جلسه قشنگ دور میدون گرد دور بزنم

قشنگ جوابشو میدادی

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
برعکسه والامربیه من سگ کامل بودنتونستم هیچی یادبگیرم بعداز 2سال من بقیه شوازهمسرم یادگرفتم تونستم گو ...

والا من و چند تا از دخترای فامیل، همزمان با هم رفتیم اموزشگاه.

سه تامون با یه مربی خوش اخلاق گرفتیم. سه تای دیگه با یه مربی دیگه که بهش میگفتن آقای سگ پاچه گیر. 

تازه این آقای بداخلاق، یه سیم باریک دستش بود و با سیم میزد پشت دست هنرجو!

ما ۳ تا که با اقای خوش اخلاق بودیم، ۳ بار رد شدیم

اون ۳ تا که با مربی بداخلاق بودن، هر سه بار اول قبول شدن و رانندگیشونم خیلی بهتر از ما شد

من که خودم بعدها دوباره ۳ جلسه با مربی بداخلاق گرفتم تا دستم را افتاد

دقیقا کلاس ها آموزشی هستتوقع داره توی ۳ جلسه قشنگ دور میدون گرد دور بزنم

بار قبل از این اصلا ننشسته بودی؟ من خودم اولین جلسه که نشستم ( بار اولم بود ) خوب توضیح داد و گفت چکار کنم نشوندم پشت فرمون و رفتم قشنگ البته اونم حواسش بود مشکلی پیش نیاد ، شاید اشکال از خود مربیت باشه تو هم نترس از رانندگی زیاد هم از آینه سمت راست کمک بگیر موقع دور زدن دور میدون 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️

والا من و چند تا از دخترای فامیل، همزمان با هم رفتیم اموزشگاه.سه تامون با یه مربی خوش اخلاق گرفتیم. ...

ببین حد و مرز داره اگر مربی قشنگ آموزش بده و سختگیری کنه درست و به جائه این کار ولی اگر استاد انقدر سختگیری کنه و پاچه بگیره که طرف همش استرس داشته باشه و چیزی یاد نگیره به درد نمیخوره 

بار قبل از این اصلا ننشسته بودی؟ من خودم اولین جلسه که نشستم ( بار اولم بود ) خوب توضیح داد و گفت چک ...

اینکه بگه کلاج دنده قشنگ همه رو انجام میدم

اما بخاد تخریب شخصیتی کنه سرم درد میگیره

مدرس زبان کره ای 🇰🇷 دانش آموخته مدیتیشن و ذهن آگاهی☘️✨️
2810