2777
2789
عنوان

تجربه من از سحر و باطل طلسم

233 بازدید | 31 پست

چند وقت بود کارهام مدام گره می‌خورد هر کاری میکردم کنسل میشد نمیدونم چرا منم اعتقادی به طلسم و...نداشتم چون میدونستم اصلا رمالی و بی فایده س یا شرک....تا دوستم یه آقایی معرفی کرد گفت این آقا دعانویس نیست اما معجزه میکنه ...!!گفتم بهش زنگ بزنم ببینم چیکار میکنه...به یک هفته نشد مشکل استخدامم حل شد و وامی که میخواستم و منتظرش بودم‌ ۱سال  برام جورشد....

حالا الآن دوباره برام مشکل پیش اومده اما شماره اون آقا رو ندارم و از طرفی دوستم هم قهرم ....چیکار کنم🤦‍♀️

🎇و خدایی که به شدت کافیست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی پا میزاری تو کار دعا و طلسم بعد اون برای هر کاری میری دنبالش حتی یه کار کوچیک،ترک که از همین الان

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
از خدا بخواهآدمیزاد اخه چی کار می‌تونه بکنه واسه آدم

نمیدونم همیشه از خدا خواستم ولی اون مدت خیلی برام خوب بود الان هم توکلم به خداست ولی برام وسوسه برانگیز شد 

الان اینکارتون تجربه بود براتون و گفتید اره تجربه کردم و عنوان هم کردید ، این تبلیغه دیگه

تو تبلیغ کردن طرف معرفی میکنه یا میگه راه ارتباطی اینه من چه تبلیغی کردم این وسط؟

2810