2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

می‌دونم کار خوبی نیست ولی من از خانوادم دورم نمیتونم تو این موارد کمکشون کنم

شرمنده  نمیشناسم کسی رو

مگه دوستتون با برادرتون عقد نکرده بود؟

جدا شدن؟

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
نه این کوچکش اونا ازدواج کردن سلامتی

خوشبخت بشن

اینجوری خیلی سخته که

خود برادرتون یا مادرتون نمیتونه از اطراف پیدا کنه

یا دوست و آشنا

آنقدر مجازی ک خوب نیست

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
شرمنده نمیشناسم کسی رومگه دوستتون با برادرتون عقد نکرده بود؟جدا شدن؟

میدونید الهی بمیرم براش ازدواج کرده بود  به قرآن رفتیم از یه روستای صعب عبور زلزله زده ی تبریز براش زن آوردیم از بس سادست گفت نمی خام روستا زندگی کنم زنشو بر داشت برد قائمشهر الهی بگردم یه روز دختره دماغشو عمل کرد یه روز ابروهاشو درست هر روز یه کاری انجام میداد داداش کارگر بود ۲صبح می‌رفت میدون بار ۹شب میمود نه غذایی نه چایی بنده خدا روی مبل خوابش میبرد یه بار ۲صبح بلند میشد میدید خانومش نیست می‌رفت خانه ی همسایه از بس اونجا میسشت تا این سرکار بره بعد بیاد خانه داداشم از ما پنهون میکرد آخرش با گریه آمده به بابام گفت بابام فوری طلاقشو گرفت

خوشبخت بشناینجوری خیلی سخته کهخود برادرتون یا مادرتون نمیتونه از اطراف پیدا کنهیا دوست و آشناآنقدر م ...

قربونت برم

می‌دونم مادرم قربون‌جدش پیرو مریضه وبرادرام همه درگیر زندگیشون

2810