2777
2789
عنوان

دارم به این فک میکنم که شب یلدا رو

166 بازدید | 16 پست

نرم هیچ جا، خونواده خودم خونه خودمونم با دو تا خونواده خواهرام و داداشم

خونواده شوهر خونه مامان بزرگش که کل دایی و خاله هاش هستن، خودشم نمیشه مثلا فقط برم خونه مامانم چون مادرشوهرم اینا ناراحت میشن باید اگه رفتم هر دو تا جارو برم

یه مشکلی که دارم باردارم و یه مقدار از همون اول بارداری ضعف دارم، وقتی جای شلوغیم و مجبورم حرف بزنم بقیه رو تحویل بگیرم یا سر و صدا زیاده یا باید همش یه مدل بشینم، دراز نکشم راه نرم فشارم میوفته بی جون میشم

میخام بشینم خونه ولی به شوهرم گفتم حس کردم ناراحت شد که خونه تنها باشیم، میدونم جمع رث دوست داره میخاد پیش بقیه مخصوصا مامان باباش باشه ولی به نظرم من برم حتما باید بعدش برم زیر سرم، نرمم اون ناراحته😞😮‍💨

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرسال خودم شوهرم و بچه هامیم چهارتایی اصلا هم خوش نمیگذره 🥺

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ینی نرم به نظر تو اشکال نداره دیگه؟ 🥺یه جوری شدم

یه ساله خب ! دردش رو شما تحمل کنی خوشیش‌ رو اون؟ جدا از این چه تفریحیه‌ که بعدش شما آسیب ببینی

🍷🌊You'll be the saddest part of me

هم شما حق داری هم همسرت زندگی مشترکه و تصمیم شما خودخواهانه اس مخصوصا اینکه همسرتون جمع رو دوست داره ...

من تصمیمم خودخواهانه نیس که، اگه بعدش مریض شم بقیم ناراحت میشن خب... 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه ساله خب ! دردش رو شما تحمل کنی خوشیش‌ رو اون؟ جدا از این چه تفریحیه‌ که بعدش شما آسیب ببینی

خودمم به همینا فک میکنم

ولی دل نازکم دلم میخاد همه راضی و خوشحال باشن🤦🏻‍♀️💔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ولی به این فکر کن امسال راحتترین یلداتهاز سال بعد ک بچه بیاد دیگه خیلی مراسماتو نمیتونی بری

آره ولی خب چیکار کنم، دست خودم نیس تند تند فشارم میوفته

خونه خودم بهترین جای دنیاست برام تو این شرایط

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810