2777
2789
عنوان

شوهرتون خرج میکنه یا شما یا هردو

165 بازدید | 15 پست

نمیدونم این چیزی ک میگم حس منه فقط یا بقیه هم اینجورین

من نرفتم سرکار شوهرم اینجوری خواست 

ماهی۴/۵ ب خودم میده و خریدای خونه باخودشه 

اما هر موقع خرید میکنه مثلا میوه یا هرچی براخونه 

خیلی ب زبون میاره و میگه من دارم زحمت میکشم و همه چی رو دوش منه و … بش میگم برم مار میگه لازم نکرده 

ولی بازم خیلی میگه خب منم تشکر میکنم اما حس میکنم که دوست داره خوشحالی یا تشکر عجیب غریبی ازش داشته باشم بابت خریدای خونه و اینقدر ب زبون میاره که من گاهی وقتا چیزایی ک براخودم احتیاج دارم رو نمیگم بخره 

مثلا من پتیر خامه ای دوست دارم یا کاپوچینو دوست دارم ولی نمیخرم ب اونم نمیگم خب دلیلشم لینکه اون زیاد ب زبون میاره و من حس منت یا حس بدی بهم دست میده حس سربار بودن 

نمیدونم چیکار کنم شماهم اینجورید؟

شوهرم خرج میکنه خداروشکر منت نمیزاره 

شکا هر چی دوس داری بهش بگو بگیره چون خودش میخواد کار نکنی باید تامینت کنه 

مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ‌ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا ‌سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه منت نمیکنه قبل ازدواج هم همین بود ولی از اوضاع اقتصادی کشور خسته شده درامد همون درامد دوماه پیشه ولی از دوماه پیش تقریبا همه چی دوبرابر شده

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  

دلت نسوزه بهش ک همون ۴ تومنم بهت نمیده ها . بگو وظیفته خرجی بدی مرد شدی واس چی . سرکارم ک نمیذاره بری ‌ . واس من ۵ میده خرج خونه م با منه 

منم مثلا پنیر نوشابه اینارو نمیخرم عصر ک داره میاد خونه میزنگم میگم بخر 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

خوب تو اون ۴،۵ رو چیکار میکنی . هرچی دلت میخاد بخر بخور وقتی خونه نیستش

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
جمع میکنم برا تولداش و مناسبتا کادو‌میخرم میدم ب خودش

اشتباه میکنی دیگه . واس خودت خرج کن .مرد مگه کادو لازم داره ؟. پس انداز کن واس خودت طلا بخر . 

2810