2777
2789
عنوان

از مشاورم قطع امید کردم

96 بازدید | 20 پست

تصمیم گرفتم خودم بخونم.

دیگه هم وقتم رو صرف پیدا کردن مشاوره نکنم.

خسته شدم دیگه تا حالا 3تا مشاوره داشتم هیچ کدوم خوب نبودند.

اول مشاوره برای سخت گیری میخواستم اصلا گیر نمی‌داد و سخت نمی‌گرفت.

دومی برنامه هایش متناسب با من نبود یه برنامه میداد همه دانش آموزاش استفاده میکردند.

سومی هم نه سخت گیری داره نه برنامه رو سر موقع می‌فرسته .باید برنامه رو جمعه می‌فرستاد امروز بعد از ظهر فرستاده.

بیاین از تجربه های خودتون و اطرافیانتون بگین کسی رو داشتین بدون مشاوره رشته خوب قبول بشه.

میدونم از الان شروع کردن رتبه خوبی نمیاره ولی من می‌خوام تلاش خودم رو بزارم

دیگه مهم نیست آدما راجبم میخوان چه حرفی بزنند چون فقط خودمم که برای خودم میمونم.و این خودمم که به فکر خودم هستم نه هیچ کس دیگه ای😊🙂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم تاحالا چهارمیهالبت از پایهروم نمیشه بگم خوب نبستن ب مشاورم ن ب خانوادم

من که دیگه خانوادم فهمیدن 

گفتن این بار هم به درد نخورد ما که بهت گفتیم خودت بیشتر بخون 😑

دیگه مهم نیست آدما راجبم میخوان چه حرفی بزنند چون فقط خودمم که برای خودم میمونم.و این خودمم که به فکر خودم هستم نه هیچ کس دیگه ای😊🙂

خب بهش دیام دادی ظهر سین زد؟

چی؟متوجه نمیشم

باهاش پیشرفتم کردی؟

پسرفت کردم که پیشرفت نکردم.هفته سومه که باهاش مشاوره دارم .هفته پیش برنامه رو سه شنبه فرستاد.روزای قبلش هم ساعت 12شد آنلاین میشد .ولی هفته اول خیلی خوب بود.

برنامه های خودم بهتر بود بالاخره یه برنامه ای داشتم که تا آخر هفته نوشته میشد درسته همشون خونده نمیشد ولی بازم خوب بود

ببین آخه کار خاصی برات نمیکنه مشاور آنلاین. برنامه رو که داری ، خودت شروع کن. آزمون هم قلمچی

بآ احترام کاملا مخالفم ..... من نمیدونم با چجور مشاور هایی برخورد داشتین ... ولی من خیلی خیلی زیاد وقت میزارم برا دانش آموزام و خداروشکر همه راضی ن

2810