2777
2789
عنوان

چرا باید نماز بخونم🥀🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 61 پست

کم کم شروع کن اول برو شناختت رو نسبت به خدابیشتر کن تانفهمی برای چی نماز میخونی وبرای کی هرچثدرم زورت کنن فایده نداره 

برو ببین خالقت کیه عاشقت کیه معبودت کیه اطلاعات بیشتری ازش بگیر بعد ببین چه دستوراتی داره یه بار خودت امتحان کن حست رو بگو کم کم شروع کن

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

حرف منو متوجه نشدی، حرفم اینه که خیلیا ریا کارن و هزارتا گناه میکنن فقط به خاطر حرف مردم نماز میخونن ...

شما خودت خودتو تو معرض قضاوت گزاشتی 

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرفت اصلا درست نیست عزیزم

گلم من منظورم اینه که خیلیا نماز میخونن ولی ریا کارن و هزارتا کار اشتباه میکنن و به خاطر حرف مردم نماز میخونن، ولی دلشون با خدا نیس، ولی انسان باید گوشه ای از قلبش به خدا تکیه کنه، من خودم نماز میخونم، ولی ایشون خب نمیخواد بخونه و منم نظرمو گفتم، پس لطفا قضاوت نکن

درخواست دوستی نده ممنون❤

منم خیلی دوس دارم بخونم

سلام عزیزم 

تاپیک شروع نماز داریم 

اگر دوست داری شروع کنی بگو تگت میکنم 

کلی از کاربرا هستیم با هم می‌خونیم به هم کمک میکنیم💖

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

به قول استادی که می گفت دلیل نماز موندنم تعبدیه نه تعقلی، نماز به ایشون آرامش میداد اما دلیل عقلی براش نداشت، اما دلیل بر این نیست که به شما نیز ممکنه آرامش بده، متاسفانه والدین گاه در فرزندان ایجاد اضطراب و احساس گناه می کنند و بعد از آسیب به دنبال درمانند...عزیزم شما تصمیم گیرنده هستی، و انتخاب با شماست، اجازه نده این مسئله باعث اضطراب در شما باشه...چون ممکنه مشکلات دیگری نیز از پس اضطراب در شما بوجود بیاد...

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!
حرف منو متوجه نشدی، حرفم اینه که خیلیا ریا کارن و هزارتا گناه میکنن فقط به خاطر حرف مردم نماز میخونن ...

ولی عزیزم خیلی بد شما گفتی 

هرکی باشه منطورتون رو نمیفهمه شماباید ایشون رو به طرف مسیر خدایی ببریش

باید میگفتی برو اول خداشناسی رو یاد بگیر بعدش هرچی خدات گفته انجام بده تاندونی خدات کیه وچه عظمتی داره هیچ وقت حاضر نیستی یه ذره هم به حرفش گوش بدی 

بحث ریاکار بودن جداس واینم دلیل نمیشه طرف دلش پاک باشه وبا خداباشه درحالی که حرفش وعملش خدابب نباشه

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

گلم من منظورم اینه که خیلیا نماز میخونن ولی ریا کارن و هزارتا کار اشتباه میکنن و به خاطر حرف مردم نم ...

جانا جان نماز همه باید بخونن چه گناه کار چه عارفه زاهده . نماز که مال قدیسه ها نیست فقط ما آدمای معمولی در طول روز هزاران خطا شاید ازمون سر میزنه این دلیل نمیشه نماز نخونیم . بابت گناه کردنمون جدا ماخذه میشیم و بابت نماز خودمون جدا تشویق میشیم . در ضمن شما خودت خودتو تو معرض قضاوت گذاشتی . 

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗
ولی عزیزم خیلی بد شما گفتی هرکی باشه منطورتون رو نمیفهمه شماباید ایشون رو به طرف مسیر خدایی ببریشبای ...

گلم این مشکل من نیس، این شمایی که حرف منو درک نکردی دوجا توضیح دادم. 

درخواست دوستی نده ممنون❤

با احترام لحن شما زیبا نیست، از شما که به معبود نزدیکی توقع بیشتری هست.!

من نگفتم به معبود نزدیکم و در حد این حرفا نیستم ولی بقیه رو تشویق نمیکنم  درسته اون کاربر توضیح داد که خودش نماز میخونه اما شاید چهار نفر با خوندن اون پست خودشون قانع کنن که واسه نزدیکی به خدا نماز لازم نیست 

2810