2777
2789
عنوان

چرا باید نماز بخونم🥀🥺

289 بازدید | 61 پست

دلیلی براش نمیبینم🤦🏻‍♀️مامانم فقط دعوام میکنه که بخونم😐💔🥀🥀🥀🥀🥀یا کسایی رو واسطه میکنه باهام حرف بزنم باز هم قلبا دلم نمی خواد بخونم ولی همش عذاب وجدان هم دارم که چرا نمیخونم🤐چیکار کنم؟ کسی هست نصیحتم کنه؟ 😭21 سالمه

در جهت ارتباط با پروردگارت 

ولی نمیشه زور کرد کاش بذارن خودت بخوای بخونی

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

منم خیلی دوس دارم بخونم

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توضیح قانع کننده ای بلد نیستم 

ولی نماز یه جور شکر گذاری بابت نعمتهایی هست ک در اختیارمون قرار داده

خدا رو چه دیدی..  شاید از جایی که فکرشو نمیکنی  جوری کارات ردیف شه  که اندازه ی همه ی روزای زندگیت  شاد بشی...

منم مث شما بودم، این کاریه ک من کردم؛ یه مدت زیاد نماز نخوندم، بعدش یه مدت زیاد(بیشتر از ۶ماه) مرتب خوندم.. بعدش خودم کاملا متوجه تفاوت زندگیم با نماز و بدون نماز شدم

منم هیچ دلیل منطقی براش پیدا نمیکردم، اما با این کار فهمیدم ک با خوندنش خبلی حالم تو زندگیم بهتره و همه کارام بهتر پیش میره و هیچ گره ای وجود نداره تو کارام

آی عزیزی که میخوای برگردی به آغوش پروردگارت🤗

می‌دونستی داری پیش کی میری ؟!💕

همونی که اول تو‌ رو آفرید،

مرحله به مرحله رشدت داد،

خیلی جاها از زبون خیلیا راهنماییت کرد،کمکت کرد

دستت رو گرفت،بهت روزی داد.

آبی که می نوشی ،نه تلخ و نه شور آفرید.!

غذایی که شیره جونت بشه و باهاش قـُوه‌ی حرکت داشته باشی از انواع مختلف در اختیارت گذاشت!

که محافظت بشی از سرما و گرما،

همسری که جفتت باشه و در کنارش آروم بگیری،

فرزندی که چشم دلت رو روشن کنه..👶

اما ازت خواست درست تربیتش کنی ،و اون هم تو‌ و‌ پدرش رو احترام کنه....

باقی رو به اراده‌ی خودت سپرد .

ادامه ...👇

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

جونم برات بگه،🙂

چشمی که دنیا را باهاش ببینی ،گوشی که باهاش بشنوی ، دستی که باهاش کارهاتو انجام بدی ،پایی که بی نیاز بشی از مردم و قلبی که تو سینه ات بتپه ...

اصلا نمیتونم و نمیتونی نعمت هاش رو بشماریم!

پس خودمون رو الکی خسته نکنیم !☺️

به امید اینکه راضی باشی ،شکرش رو به جا بیاری 

حال دلت خوب باشه،اما.. 

من وتو‌ متاسفانه عادت مون شده ندیدن ،یا طبیعی دونستن هر چیز ،و از کنارش بی تفاوت رد شدن !

یا حداکثر ماجرا کم اهمیت دونستنش هست. 

خودمونی بگم ،نامردیه جوونم ..

نمک خوردن و نمکدون شکستنه!🥲

اما باز همین خدا ...به ما فرصت داده

چه طوری ؟👇

فرصتی که اگر خطایی کردی، 

ناامیدنشی نگی دیگه نمیشه، دیگه کارم تمومه..

گفته فکر نکنی جای خاصی هستم

من از«رگ گردن به تو نزدیک ترم»وقتی منو میخونی جوابتو میدم. 

اینو بدون خدا همراهت هست 🌱❤️🙂

و بیشتر ازهر کسی خالصانه دوسِت داره و وقتی همه دورِتو خالی میکنن و میرَن ،اون هست که تا آخرش هست .

وعده‌ی آمرزش داده ،فرمودند:
بشتابید به سمت بهشتی که پهنای آن همه آسمانها و زمین را فرا گرفته و مهیّا برای پرهیزگاران هست .😍🌴

و فرمود :پروردگارت تو رو رها نکرده است .

«فرمود: شما هرگز نترسید، من خود با شما هستم می‌شنوم و می‌بینم» 🤌

ان الله یحب التوابین ❣️
خدا توبه کنندگان رو دوست داره🌷

و کلی زیباییه دیگه ...🌿

2810