2777
2789
عنوان

چرا باید نماز بخونم🥀🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 59 پست
گلم این مشکل من نیس، این شمایی که حرف منو درک نکردی دوجا توضیح دادم.

فقط من نیستم عزیزم همه اینجا منظورتون رو نفهمیدن 

اگر جمله بندی درست باشه باعث قضاوتتونم نمیشه

ضمنا نماز وواجبات براهمه هستش حالا بعضیا عمل ندارن ربطی نداره ودلیل نمیشه نماز نخونن 

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

دارم احترامتو نگه میدارم فقط. وگرنه اصلا شعور و شخصیتت صفرع

ممنونم الان مساوی شدیم

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط من نیستم عزیزم همه اینجا منظورتون رو نفهمیدن اگر جمله بندی درست باشه باعث قضاوتتونم نمیشهضمنا نم ...

حتی یک ادم گناهکارم باشه از نظر خودش باید نماز بخونه؟ 

با احترام لحن شما زیبا نیست، از شما که به معبود نزدیکی توقع بیشتری هست.!

نگفتم خودش چرت. گفتم این حرفش چرت یعنی صحت نداره ولی قبول دارم لحن بیان خوب نبود😢

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗
ممنونم الان مساوی شدیم

دقیقا من با ریاکار ها با اعتقاد های زوریشون همینجوری رفتار میکنم، تو هنوز به وجود عظیم خدا پی نبردی ولی من همین الان با رفتار بندش فهمیدم، خدا نمیگه نماز بخون ولی برو دل بشکن، هروقت کامل بودی نمازتم بخون

درخواست دوستی نده ممنون❤

حتی یک ادم گناهکارم باشه از نظر خودش باید نماز بخونه؟

اگر می خواد بیشتر ازین تواین باتلاق فرو نره بهتره توبه کنه وبرگرده ونمازشم بخونه

گلم با نماز نخوندنت هیچی از خدا کم یا زیاد نمیشه فقط به خودت لطف میکنی اگر بخونیش درک میکنی چقدر خوبه 

از رو اجبار نخون برا خودت دلیل داشته باش زندگی بدون نماز وخدا یه زندگی سرد وبی روحه که توش پر از اضطراب وافسردگی وناامیدیه 

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

دقیقا من با ریاکار ها با اعتقاد های زوریشون همینجوری رفتار میکنم، تو هنوز به وجود عظیم خدا پی نبردی ...

میخواستم ازت حلالیت بگیرم اما نشستم حرفاتو با حرف خودم مقایسه کردم . من گفتم این حرفت چرت یعنی درست نیست . تو در مقابل گفتی 1.بی شخصیت2 . ریا کار . 3.بی شعور فک کنم طلب کار شدم ازت . خدا نگهدار

سلام عزیزم تاپیک شروع نماز داریم اگر دوست داری شروع کنی بگو تگت میکنم کلی از کاربرا هستیم با هم می‌خ ...

عزیزم ممنون میشم❤

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

با نماز رشد کنیم و دوباره با معبودمون آشتی کنیم ..تا پرواز کنیم و به بقیه هم پریدن یاد بدیم🕊️هر کس ...

چقد قشنگگگ 😍

خدا رو چه دیدی..  شاید از جایی که فکرشو نمیکنی  جوری کارات ردیف شه  که اندازه ی همه ی روزای زندگیت  شاد بشی...

چون نماز غذای روحه همنیجور که جسم نیاز به غذا داره روحم هم نیاز به غذا ینی عبادت کردن خدا داره

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😭 🥺 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
سلام عزیزم تاپیک شروع نماز داریم اگر دوست داری شروع کنی بگو تگت میکنم کلی از کاربرا هستیم با هم می‌خ ...

منم تگ کن 

قربونت دستت عزیزدلم 💜

خدا رو چه دیدی..  شاید از جایی که فکرشو نمیکنی  جوری کارات ردیف شه  که اندازه ی همه ی روزای زندگیت  شاد بشی...
عزیزم ممنون میشم❤

تگتون کردم عزیزم 

صفحه اول تاپیک نماز رو بخونید 

برنامه باد صبا رو نصب کنید حتما 

و جدول هفتگی نماز رو بکشین نمونش صفحه اول هست 

ما هم هفتگی برای یاد آوری نماز تگتون میکنیم 

و گزارش جدول رو با ما به اشتراک بزارین 

التماس دعا 💓

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
2810