2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون برای مادرش طلا بخره برای شما شال

| مشاهده متن کامل بحث + 2874 بازدید | 157 پست
ادکلن که شما میزنی چنده؟؟؟والا من شال عید خریدم یک و دویستادکلنم پارسال گرفتم ۸....چیز معمولی هم بود

بهت انداختن🤣

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا من میخوام بخرم میگه نمیخواد چند سالیه اصلا برا پدر مادرش کادو نگرفتیم فوقش یه شیرینی

شوهر منم موافق به گرفتن شیرینی هستش 

ولی مادرش قند داره نمیخوره قیافه میگیره برا همین من نمیذارم میگم مادرت دهنشو کج میکنه آدم بدش میاد😒 

حالا همه چیزو میخوره هاااا از مربا و عسل بگیر تا برنج و قند و ... 

ولی یه وقتایی تو مهمونیا میخواد حرص آدمو دربیاره میگه قند دارم شیرینی میخورم 

کوفت بخور 

والا😒

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

ای بابا من ناراحت میشدم و دعوا و صحبت میکردم چرا اینکار و کرده و دروغ گفته ، باید طلا رو برگردونه بهت 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️

میدونی چی بیشتر میسوزونه من اگه جات بودم اونکه مادرشوهر هم پنهون. کرده به خواسته پسرش که تو نفهمی  این کادو رو.چون مطمئنم اگه نگفته بودن تو نفهمی همون موقع مادرشوهر می‌گفت.

برو خونه مادرشوهرت برا شام

اون جون به عزرائیل نمیده که شام به من بده😂 

خونه مامانم هستیم 

بچه کوچیک دارم سخته واسه همسن اینجاییم...

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
دیگه خرید من اینطوریه شما حواست باشه بهت نندازن عزیز دل

چشم😅

ولی جدی عزیزم وقتی استارتر ناراحته مشخصه که ادکلن ۸تومنی دریافت نکرده 

شال هم خداییش من یک میلیونی ندیدم جنسش چیه مگه؟

من شال وارداتی دیروز خریدم ۵۳۰ تومن 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
ادکلن و شال با طلا برابره؟؟ خودتونو به اون راه نزنید

میتونه برابر باشه میتونه بیشتر باشه....ادکلن مارک والا قیمتش از طلای ده تومنی خیلی بیشتره

شما ها شمشیر از رو بستین برای عصبی کردن استارتر که مقچثل بمب منفجر شه و بریزه سر همسرش

لعنت به ذات و وجودت افغانی....
میدونی چی بیشتر میسوزونه من اگه جات بودم اونکه مادرشوهر هم پنهون. کرده به خواسته پسرش که تو نفهمی ا ...

ارهه منم به همین فکر کردم

چون اوناهم فهمبدن پنهان کاری بوده که تشکرنکردن دیگه 

فقط خانومش رو کوچیک کرده

خودش به فکر سلامتیش نیست ولی انتظار داره بچش به فکرش باشه.

البته که شوهر من شکمو هستش و واسه شکم خودش میگه شیرینی بخریم ولی خب مادرشوهرمم دهنشو کج میکنه به آدم برمیخوره نمیخوری نخور چرا دهن کج میکنی

شوهر منم موافق به گرفتن شیرینی هستش ولی مادرش قند داره نمیخوره قیافه میگیره برا همین من نمیذارم میگم ...

من خر پارسال ۴۵۰کارت هدیه دادم از اونجا که عاشق گلدون طبیعی هست ۳۰۰هم یه سانسوریا با گلدون شیک خریدیم با شوهرم به جای شیرینی ولی نگم از کرده خودم پشیمون شدم چه حرفا و کارا نشنیدم و ندیدم.سر به نیست کرد اون گل خوشگل رو خوشکوند.

البته که شوهر من شکمو هستش و واسه شکم خودش میگه شیرینی بخریم ولی خب مادرشوهرمم دهنشو کج میکنه به آدم ...

یعنی به عنوان کادو شیرینی میبرید؟

2810