2777
2789
عنوان

چطوری با مرد زندگیم اشنا بشم

318 بازدید | 56 پست

۲۸ سالمه 

در حال حاضر دانشجوام و بچه های دانشگاه از من کوچیکترن

دوست دارم با یه مرد واقعی اشنا بشم و ازدواج کنیم 

بنظرتون کجاها برم که احتمال اشنایی ام با پسر خوب بالا بره

بعد یه اقا تو مثلا مغازه ای که همیشه میری وسایل بهری ازت خوشش بیاد چیکار باید بکنه؟

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر جا بری صد تا مرد هس ولی همه ب درد نخور هوووف

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

جواب هوش مصنوعی

بسیار عالی که تصمیم دارید برای آینده‌تون برنامه‌ریزی کنید و دوست دارید با شخص مناسبی آشنا بشید. برای پیدا کردن فرد مناسب، می‌تونید مکان‌ها و فعالیت‌های مختلف رو امتحان کنید:

### 1. **کلاس‌ها و دوره‌های آموزشی:**
شرکت در کلاس‌های آموزشی یا دوره‌های مورد علاقه‌تون مثل زبان‌های خارجی، موسیقی، آشپزی و... می‌تونه فرصت خوبی برای آشنایی با افراد جدید و با علاقه‌های مشترک باشه.

### 2. **فعالیت‌های اجتماعی و خیریه:**
شرکت در فعالیت‌های اجتماعی، داوطلبانه و خیریه می‌تونه شما رو با افرادی آشنا کنه که علاقه‌مند به کمک به دیگران و فعالیت‌های اجتماعی هستن.

### 3. **ورزش و فعالیت‌های بدنی:**
باشگاه‌های ورزشی، تیم‌های ورزشی یا فعالیت‌های گروهی مثل پیاده‌روی یا دوچرخه‌سواری می‌تونن مکان‌های خوبی برای ملاقات با افراد جدید باشن.

### 4. **شبکه‌های اجتماعی و آنلاین:**
شبکه‌های اجتماعی، سایت‌ها و اپلیکیشن‌های معتبر می‌تونن گزینه‌های خوبی برای آشنایی با افراد جدید باشن. اما حتماً با احتیاط و تحقیق کافی از این ابزارها استفاده کنید.

### 5. **دوستان و آشنایان:**
از دوستان، خانواده و آشنایان خودتون بخواهید که شما رو به افراد جدید معرفی کنن. گاهی اوقات معرفی از طریق دوستان می‌تونه نتایج خوبی داشته باشه.

### 6. **گروه‌های مطالعه و کتابخوانی:**
اگر به مطالعه علاقه دارید، شرکت در گروه‌های مطالعه یا باشگاه‌های کتابخوانی می‌تونه محیطی خوب برای آشنایی با افراد با سلیقه‌های مشابه باشه.

### 7. **رویدادهای فرهنگی و هنری:**
شرکت در رویدادهای فرهنگی، کنسرت‌ها، نمایشگاه‌ها و تئاترها می‌تونه فرصت خوبی برای ملاقات با افراد جدید و مشترکات فرهنگی باشه.

به هر حال، مهم اینه که از فعالیت‌ها لذت ببرید و به طبیعی‌ترین شکل ممکن با افراد جدید آشنا بشید. امیدوارم با این روش‌ها بتونید فرد مناسبی رو پیدا کنید و موفق باشید! 😊💖

اگر نیاز به راهنمایی یا اطلاعات بیشتری دارید، خوشحال می‌شم که کمکتون کنم! 💬✨

از هوش مصنوعی بپرس

2810