2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خرم اباد خیلی قشنگه 😍رفتی برو خرم اباد خیلی جاهای دیدنی زیبایی داره

من دوسدارم فقط برم کنارابشارای روییاییش ویاچشمه هاش حالاشاید تابستون بریم

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️🤍

شنیدم یه عده لرها خیلی دعوایین وخطرناک متاسفانه پسر همسایه ماتویه سفر اونو کشتن باچاقو یه دعوای بچگو ...

الان چه ربطی به این تاپیک داشت مثلا خاستی چیو برسونی درک نمیکنم فازتو گفت از مردم شهرتونو و معروفیتاش بگید نه پسر همسایتون!

کاربری دست دو نفر میباشد🌱
شنیدم یه عده لرها خیلی دعوایین وخطرناک متاسفانه پسر همسایه ماتویه سفر اونو کشتن باچاقو یه دعوای بچگو ...

ببین جوری نیست که بگیم متمایز از بقیه ایرانن و کلا لرها دعوایی ترن منظورم اینه تمایزی وجود نداره مثل بقیه ادمای عادین ولی خب این مونده دیگه مثل اینکه میگن عرب ها به دختر بها نمیدن تبریزیا نامهمان نوازن کردها فلانن و...همچین صفات الکی ای که مونده دیگه و مردم احمقن رواجشون میدن

ی سری اشنای تهرانی قزوینیومونو دعوت کردیم واسه اولین بار بیان لرستان و بردیمشون بیشه در حدی تعجب کرد ...

چقدر معلوماتشون پایین بوده

واقعا زندگی کردن تو تهران به این معنی نیست که آدم سطح سواد و اطلاعاتش هم بالا باشه

کسی لرستان و نمیشناسه؟لرستان داره ثبت جهانی یونسکو میشه دختررررر کجای کاری کشور روسیه و پرتغال چندین ...

نه منظورم اینه که خود هموطنای دورمون(بجز غرب و جنوب)اطلاعات زیادی ندارن از طبیعت و زیباییاش

چقدر معلوماتشون پایین بودهواقعا زندگی کردن تو تهران به این معنی نیست که آدم سطح سواد و اطلاعاتش هم ب ...

دقیقا همینه ببین تازه فقط اونا نبودن ی وصلت با ی جای دیگم داشتیم اونام همین نظرو داشتن دقیقا خیلی عجیب بود واسمون

اصلا اینطور نیست عزیزم 

من خانواده کرد میشناسم دعوایی 

ترک میشناسم تو دعوا فقط قمه کشی 

شمالی میشناسم بی اعصاب 

یزدی برخورد داشتم یه بچه ابتدایی و معلم بود تا حد جنون زده بود و هزاران مورد 

آیا باید گفت کل اون مردم اونطورن؟حالا بدونه میشناسم میاد ته کل یک قوم.

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌
اصلا اینطور نیست عزیزم من خانواده کرد میشناسم دعوایی ترک میشناسم تو دعوا فقط قمه کشی شمالی میشناسم ب ...

گلم من گفتم یه عدشون نگفتم تمام لرهای ایران بله شمادرست میگید اونا ک منطورم بود لر سپیدان بودن 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️🤍

من تو اصفهانی دیدم برای دیگران معمولی ن اما برای خودشون خیلی خرج بریز بپاش میکنن و ی عده هستم مثل یک ...

من فقط ی خانم مال غرب ایران _اگر بگم کجادلخوری پیش میاد _ دیدم که میوه حالا نمیگم گندیده ولی بد میخرید که ارزون باشه پولدارهم بود   والبته معلومه که این خصلت همه مردم اون قومیت نیست 

2810