2777
2789

مابوشهریارو ک گفنی خونگرم 😁

شنیدم کوردا ب زیبایی های نامحدودمعروفن 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مردم کاملا تعصبی یه جورایی زن ستیز و مردسالار😅

ولی با معرفت و مهماندوست و مهمان نواز و عاشق طبیعت و طبیعت گردی و خون گرم و مهربون 

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

زیره و قوتو 😁

کرمون

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️🤍

نه شیراز

نمیدونم چرا باپستت یاد شلوارکای تو شمال افتادم😂😂🤦🏻‍♀️

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

بیابون؟کدوم نادونی فکر میکنه زاگرس بیابانه؟.جنگلهای بلوط،چشمه ها،آبشارها،رودخانه هالرستان بهشته

ی سری اشنای تهرانی قزوینیومونو دعوت کردیم واسه اولین بار بیان لرستان و بردیمشون بیشه در حدی تعجب کرده بودن میگفتن فکر میکردیم بیابونه طرز تفکرشون این بود که لرستان شبیه کویر لوته نمیدونستن خود بهشته..هرنقطش اثار باستانی و ابشاره

ادم های بشدت دعوایی و خیلی غریتی فقط خدانکنه باهاشون دعوات بشه باید فاتحه ات رو بخونی چون ادم می ...

😶😶😶ممنون از معرفی دلنشینت از شهرمون😓

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

زنجانمردان به شدت نامهربان نسبت به زن هاشون

ما ی عروس ترک زنجانی دارم خیلی ادمای خوبین خیلیییی دست و دلبازن ولی یکم سردن یعنی مثل ما لرا اونجوری بشاش و خونگرم نیستن این یجور خصلت کلیه واسه زنجانیا؟یا این رودربایستی داشتن این خانواده شخصیه؟تازه میگفتن ما هیچوقت تو اشپزخونه های همدیگه نمیریم:|

2810