2777
2789
عنوان

ازشیرگرفتن

71 بازدید | 25 پست

سلام خانما میشه راهنمایی کنید...چندروز پیش پسرمو ازشیرگرفتم تادوروز خوب بود ولی شب دوم ازخواب بیدارشد شروع کرد به گریه خیلی شدید گریه میکرد هرکااااری کردم ساکت نشد فقط شیرمیخواست مجبورشدم بهش بدم چون هیچ جوره ساکت نمیشه 

الان روزا نمیخوره ولی شبا باید تاصبح تودهنش باشه اگه ندم قیامت به پامیکنه حتی چسب زخمم زدم از روش خورد

بنظرتون چه کارکنم بازم بهش شیربدم ندم واینکه پسرم یک سالو یازده ماهشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نده بهش از عطاری صبرزرد بگیر بده فقط ی بار مک میزنع بعد دیگع سرد میشه و طرفش نمیاد

گرفتم ولی میترسم بزنم آخه این چندروزه خیلی عصبی وپرخاشگر شده برداریه میکنه شدید تاحالا اینجوری ندیده بودمش

گرفتم ولی میترسم بزنم آخه این چندروزه خیلی عصبی وپرخاشگر شده برداریه میکنه شدید تاحالا اینجوری ندیده ...

عادیه پرخاشگریش عادیع چون مثه معتادی میمونه ک ترک کرده 

نباید میدادیش دیرم شده

خیلی دیر از شیر گرفتیش باید زودتر می‌گرفتی شیرخشک می‌دادی ...الآنم هر چی گریه زاری کرد اهمیت نده دیگ ...

اتفاقا شیرخشک هم می‌خورد ولی پیدانکردیم دیگه دوماه پیش قطع کردم آخه خیلی شدیدگریه میکنه همسایه ها صداشون درمیاد  

عادیه پرخاشگریش عادیع چون مثه معتادی میمونه ک ترک کرده نباید میدادیش دیرم شده

چون حساس شده ومیترسه بهش ندم شب تاصبح خواب نداره هردیقه پامیشه ببینه بهش شیرمیدم

چون حساس شده ومیترسه بهش ندم شب تاصبح خواب نداره هردیقه پامیشه ببینه بهش شیرمیدم

چن روز نمیتونی از خودت دورش کنی؟یا مثلا باباش ببرتش بیرون بازی کنه خسته شع زود بخابع 

چن روز نمیتونی از خودت دورش کنی؟یا مثلا باباش ببرتش بیرون بازی کنه خسته شع زود بخابع

نه هم نمیمونه هم اینکه مادرم بیشتر ازدوساعت نگه نمیداره چندروزه  آرامش ندارم از بس که گریه میکنه

اتفاقا شیرخشک هم می‌خورد ولی پیدانکردیم دیگه دوماه پیش قطع کردم آخه خیلی شدیدگریه میکنه همسایه ها صد ...

آخه اینطوری هم بدعادت میشه هم خودت اذیت میشی هم اون 

حداقل یه چیز تلخ بزن که تا خورد بدش بیاد 

نه هم نمیمونه هم اینکه مادرم بیشتر ازدوساعت نگه نمیداره چندروزه آرامش ندارم از بس که گریه میکنه

شربت استامینوفن بده آخر شب کم بده ک‌فقط بخوابه تا صبح نصف شب بیدار نشع 

خوابیدنش روپام یابغلم میچرخونم می‌خوابه نصف شب پامیشه شردرست میکنه

خیلی بد عادت شده از بغلت جداش کن وقتی هم میخابع روسری شال یا لباس خودتو بزا بغلش بو‌کنه تا صبح حس کنه کنارته

آخه اینطوری هم بدعادت میشه هم خودت اذیت میشی هم اون حداقل یه چیز تلخ بزن که تا خورد بدش بیاد

بنظرشما بزارم چندروز بگذره تا یادش بره دوباره شروع کنم یا باهمین گریه هاش ادامه بدم

2810